Loading Events

← Back to Events

Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana

+ Google Map
Rruga Ded Gjo Luli
Tirana, 1001 Albania
https://www.facebook.com/teatrimetropol/

Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

January 2020

Letra

January 31 @ 19:00 - 19:45
Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, Rruga Ded Gjo Luli
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Letra – La LetteraNjë skicë teatrale e cila me mbështetjen e Istituto Italiano di Cultura a Tirana vjen premierë si bashkë produksion i Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana dhe Teatro Koreja nga Lecce, pjesë e projektit të bashkëpunimit të këtyre teatrove.Teksti: Ylljet AliçkaPërpunimi dramatik: Giulia Falzea dhe Salvatore TramacereRegjisor: Salvatore TramacereInterpreton: Roerd ToçeMuzika: Giorgio DistanteSkenografia: Lucio DianaAs. Regjisor: Andjelka Vulic, Joana OmerajKostumograf: Frenci GjerasiTeknik: Alessandro Cardinale“LETRA”Jeta e një njeriu të varfër në një letër kërkesë për një banesë sociale.Një…

Find out more »

Letra

January 31 @ 19:00 - 19:45
Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, Rruga Ded Gjo Luli
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Letra – La LetteraNjë skicë teatrale e cila me mbështetjen e Istituto Italiano di Cultura a Tirana vjen premierë si bashkë produksion i Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana dhe Teatro Koreja nga Lecce, pjesë e projektit të bashkëpunimit të këtyre teatrove.Teksti: Ylljet AliçkaPërpunimi dramatik: Giulia Falzea dhe Salvatore TramacereRegjisor: Salvatore TramacereInterpreton: Roerd ToçeMuzika: Giorgio DistanteSkenografia: Lucio DianaAs. Regjisor: Andjelka Vulic, Joana OmerajKostumograf: Frenci GjerasiTeknik: Alessandro Cardinale“LETRA”Jeta e një njeriu të varfër në një letër kërkesë për një banesë sociale.Një…

Find out more »

February 2020

Letra

February 1 @ 19:00 - 19:45
Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, Rruga Ded Gjo Luli
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Letra – La LetteraNjë skicë teatrale e cila me mbështetjen e Istituto Italiano di Cultura a Tirana vjen premierë si bashkë produksion i Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana dhe Teatro Koreja nga Lecce, pjesë e projektit të bashkëpunimit të këtyre teatrove.Teksti: Ylljet AliçkaPërpunimi dramatik: Giulia Falzea dhe Salvatore TramacereRegjisor: Salvatore TramacereInterpreton: Roerd ToçeMuzika: Giorgio DistanteSkenografia: Lucio DianaAs. Regjisor: Andjelka Vulic, Joana OmerajKostumograf: Frenci GjerasiTeknik: Alessandro Cardinale“LETRA”Jeta e një njeriu të varfër në një letër kërkesë për një banesë sociale.Një…

Find out more »

Letra

February 2 @ 19:00 - 19:45
Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, Rruga Ded Gjo Luli
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Letra – La LetteraNjë skicë teatrale e cila me mbështetjen e Istituto Italiano di Cultura a Tirana vjen premierë si bashkë produksion i Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana dhe Teatro Koreja nga Lecce, pjesë e projektit të bashkëpunimit të këtyre teatrove.Teksti: Ylljet AliçkaPërpunimi dramatik: Giulia Falzea dhe Salvatore TramacereRegjisor: Salvatore TramacereInterpreton: Roerd ToçeMuzika: Giorgio DistanteSkenografia: Lucio DianaAs. Regjisor: Andjelka Vulic, Joana OmerajKostumograf: Frenci GjerasiTeknik: Alessandro Cardinale“LETRA”Jeta e një njeriu të varfër në një letër kërkesë për një banesë sociale.Një…

Find out more »

Letra

February 7 @ 19:00 - 19:45
Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, Rruga Ded Gjo Luli
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Letra – La LetteraNjë skicë teatrale e cila me mbështetjen e Istituto Italiano di Cultura a Tirana vjen premierë si bashkë produksion i Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana dhe Teatro Koreja nga Lecce, pjesë e projektit të bashkëpunimit të këtyre teatrove.Teksti: Ylljet AliçkaPërpunimi dramatik: Giulia Falzea dhe Salvatore TramacereRegjisor: Salvatore TramacereInterpreton: Roerd ToçeMuzika: Giorgio DistanteSkenografia: Lucio DianaAs. Regjisor: Andjelka Vulic, Joana OmerajKostumograf: Frenci GjerasiTeknik: Alessandro Cardinale“LETRA”Jeta e një njeriu të varfër në një letër kërkesë për një banesë sociale.Një…

Find out more »

Letra

February 8 @ 19:00 - 19:45
Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, Rruga Ded Gjo Luli
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Letra – La LetteraNjë skicë teatrale e cila me mbështetjen e Istituto Italiano di Cultura a Tirana vjen premierë si bashkë produksion i Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana dhe Teatro Koreja nga Lecce, pjesë e projektit të bashkëpunimit të këtyre teatrove.Teksti: Ylljet AliçkaPërpunimi dramatik: Giulia Falzea dhe Salvatore TramacereRegjisor: Salvatore TramacereInterpreton: Roerd ToçeMuzika: Giorgio DistanteSkenografia: Lucio DianaAs. Regjisor: Andjelka Vulic, Joana OmerajKostumograf: Frenci GjerasiTeknik: Alessandro Cardinale“LETRA”Jeta e një njeriu të varfër në një letër kërkesë për një banesë sociale.Një…

Find out more »

Letra

February 9 @ 19:00 - 19:45
Teatri Metropol – Qendra Kulturore Tirana, Rruga Ded Gjo Luli
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Letra – La LetteraNjë skicë teatrale e cila me mbështetjen e Istituto Italiano di Cultura a Tirana vjen premierë si bashkë produksion i Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana dhe Teatro Koreja nga Lecce, pjesë e projektit të bashkëpunimit të këtyre teatrove.Teksti: Ylljet AliçkaPërpunimi dramatik: Giulia Falzea dhe Salvatore TramacereRegjisor: Salvatore TramacereInterpreton: Roerd ToçeMuzika: Giorgio DistanteSkenografia: Lucio DianaAs. Regjisor: Andjelka Vulic, Joana OmerajKostumograf: Frenci GjerasiTeknik: Alessandro Cardinale“LETRA”Jeta e një njeriu të varfër në një letër kërkesë për një banesë sociale.Një…

Find out more »
+ Export Events