Loading Events

← Back to Events

Expocity Albania

+ Google Map
Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania

Expo City Tirana

October 2019

Energy Expo & Forum 2019 – 3rd Edition

October 4 @ 10:00 - 19:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

On October 4-5, 2019, Expocity Albania organizes with the support of the Ministry of Infrastructure and Energy, the third edition of the fair and the international energy forum. Energy Expo & Forum, following the previous editions, offers and supports communication and interaction in the field of energy and it also guides towards innovations and future projects on energy in the albanian, regional and wider market. Energy Expo & Forum focuses on issues, challenges, innovations, legislation, complementary to this area such…

Find out more »

Energy Expo & Forum 2019 – 3rd Edition

October 4 @ 10:00 - 19:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

On October 4-5, 2019, Expocity Albania organizes with the support of the Ministry of Infrastructure and Energy, the third edition of the fair and the international energy forum. Energy Expo & Forum, following the previous editions, offers and supports communication and interaction in the field of energy and it also guides towards innovations and future projects on energy in the albanian, regional and wider market. Energy Expo & Forum focuses on issues, challenges, innovations, legislation, complementary to this area such…

Find out more »

Energy Expo & Forum 2019 – 3rd Edition

October 5 @ 10:00 - 19:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

On October 4-5, 2019, Expocity Albania organizes with the support of the Ministry of Infrastructure and Energy, the third edition of the fair and the international energy forum. Energy Expo & Forum, following the previous editions, offers and supports communication and interaction in the field of energy and it also guides towards innovations and future projects on energy in the albanian, regional and wider market. Energy Expo & Forum focuses on issues, challenges, innovations, legislation, complementary to this area such…

Find out more »

November 2019

2nd Edition, Textile & Leather Expo 2019!

November 1 @ 21:00 - November 2 @ 07:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Edicioni i 2të i “Panairit të Tekstilit & Lëkurës 2019” është një nga eventet më të shumëpritura për industrinë e tekstileve dhe lëkurës, për të gjithë profesionistët që kanë në fokus zhvillimin e sektorit në Shqipëri, rritjen e tyre individuale dhe atë kolektive. Ky panair përfaqëson një pikë-takimi për prodhuesit më të mëdhenj e më të rëndesishëm shqiptarë dhe të huaj. Ky event fokusohet në sfidat më të rëndesishme për të ardhmen e sektorit, duke stimuluar dhe rritur dialogun mes…

Find out more »

Beauty Expo 2019, 2nd Edition

November 15 @ 10:00 - 19:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

BEAUTY EXPO 2019, 2nd Edition! November 15-16, 2019 at Expocity Albania! Save the Date! https://www.facebook.com/events/1795681100542164/?event_time_id=1795681107208830

Find out more »

Beauty Expo 2019, 2nd Edition

November 16 @ 10:00 - 19:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

BEAUTY EXPO 2019, 2nd Edition! November 15-16, 2019 at Expocity Albania! Save the Date! https://www.facebook.com/events/1795681100542164/?event_time_id=1795681110542163

Find out more »

Edicioni i 3të, Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019

November 22 @ 10:00 - 19:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Edicioni i 3te, "Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019", 22-24 Nentor 2019, ne Expocity Albania. Silver Partner: Flormar *** "Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019" do të vendosë në qënder të vëmendjes shoqeritë që operojnë në fushën e martesave, të kozmetikës, organizimit të eventeve të tjera të gëzimeve të përditshme si dhe lifestyle e beauty, që të treja kaq të rëndesishme në jetën e gjithësecilit prej nesh. Expocity do të shndërrohet këto 3 ditë në një venue me larmishmëri pjesëmarrje…

Find out more »
+ Export Events