Loading Events

← Back to Events

Expocity Albania

November 2019

2nd Edition, Textile & Leather Expo 2019!

November 1 @ 21:00 - November 2 @ 07:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Edicioni i 2të i “Panairit të Tekstilit & Lëkurës 2019” është një nga eventet më të shumëpritura për industrinë e tekstileve dhe lëkurës, për të gjithë profesionistët që kanë në fokus zhvillimin e sektorit në Shqipëri, rritjen e tyre individuale dhe atë kolektive. Ky panair përfaqëson një pikë-takimi për prodhuesit më të mëdhenj e më të rëndesishëm shqiptarë dhe të huaj. Ky event fokusohet në sfidat më të rëndesishme për të ardhmen e sektorit, duke stimuluar dhe rritur dialogun mes…

Find out more »

Beauty Expo 2019, 2nd Edition

November 15 @ 10:00 - 19:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

BEAUTY EXPO 2019, 2nd Edition! November 15-16, 2019 at Expocity Albania! Save the Date! https://www.facebook.com/events/1795681100542164/?event_time_id=1795681107208830

Find out more »

Beauty Expo 2019, 2nd Edition

November 16 @ 10:00 - 19:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

BEAUTY EXPO 2019, 2nd Edition! November 15-16, 2019 at Expocity Albania! Save the Date! https://www.facebook.com/events/1795681100542164/?event_time_id=1795681110542163

Find out more »

Edicioni i 3të, Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019

November 22 @ 10:00 - 19:00
Expocity Albania, Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map

Edicioni i 3te, "Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019", 22-24 Nentor 2019, ne Expocity Albania. Silver Partner: Flormar *** "Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019" do të vendosë në qënder të vëmendjes shoqeritë që operojnë në fushën e martesave, të kozmetikës, organizimit të eventeve të tjera të gëzimeve të përditshme si dhe lifestyle e beauty, që të treja kaq të rëndesishme në jetën e gjithësecilit prej nesh. Expocity do të shndërrohet këto 3 ditë në një venue me larmishmëri pjesëmarrje…

Find out more »
+ Export Events