Misioni i bletëve

Teatri Kombetar Eksperimental "Kujtim Spahivogli" Rruga Murat Toptani, Tirana

"MISIONI I BLETËVE" Autor dhe regjisor: Ledian Gjeci Skenograf: Beqo Nanaj Kostumografe: Sofi Kara Aktorë: Alba Shtëmbari, Ermir Hoxhaj,deljana Topulli, Françesk Hysi, Silva Likaj, Aleksandër Mitrollari. “Misioni i bletëve” është