Ongoing

Tekno Hotel Expo 2020 Fair

After a successful forth edition, Tekno Hotel Expo returns in Tirana, Albania during 27-29 February 2020. With the Albanian accommodation and tourism sector rapidly developing, the hospitality industry is growing

TEKNO HOTEL EXPO

Eventi më i madh në Shqipëri që bashkon të gjithë bizneset që ofrojnë shërbime dhe produkte në fushën e hotelerisë, restoranteve, pastiçerive, bareve, furrave të bukës etj. https://www.facebook.com/events/390503665196142/