Loading Events

Events for 19/02/2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

09:00

Konferencë: Emigracioni politik shqiptar 1944-1990

February 19 @ 09:00 - 17:00

Konferenca do të përqendrohet nё këto tematika kryesore: 1. Veçoritë e krijimit të emigracionit politik shqiptar gjatë viteve 1944-1990; 2. Shtrirja gjeografike e emigracionit politik shqiptar; 3. Profile të emigrantëve politikë dhe veprimtaria e tyre; 4. Shoqatat e krijuara nga emigracioni politik shqiptar dhe qasja e tyre kundrejt Shqipërisë komuniste; 5. Operacioni “Rollback” dhe përfshirja …

Find out more »
+ Export Events