Hedda Gabler

HEDDA GABLER Autori : Henrik IbsenPërktheu : Afrim KoçiRegjia : Botond NagyAs/Regjisor : Stela DokaSkenografia : Irina MoscuKostumografia : Sofi KaraDramaturgjia : Kali Agnes Lëvizja skenike : Mateo DervishajInterpretojnë aktorët

Kaba 2.0 Festiv.al 2020 – Winter Edition

Rikthehet Kaba 2.0 Festiv.al ne Teatri KorceKurbetllinjtë që rizgjojnë traditatTre koncerte të papërsëritshme që i meriton Korça e kitarave.Tre akte, të paharrueshme nga tre vende të ndryshme dhe katër origjina