Calendar of Events

M Mon

T Tue

W Wed

T Thu

F Fri

S Sat

S Sun

1 event,

-

Përurimi i http://www.shteg.al

2 events,

-

Libër dhe shkëmbim idesh : “Metropolet barbare” nga G. Faburel

-

Program Krijues/ Creative Program + Exhibition/ Ekspozite

0 events,

1 event,

-

Përurimi i http://www.shteg.al

1 event,

-

Letra

7 events,

Shantel – The Disko Partizani Years – DJ Set at Tunèl

-

Misioni i bletëve

-

Hedda Gabler

-

Letra

-

Hedda Gabler

-

Metrosounds 2

-

Metrosounds 2

7 events,

-

Pikaloshja dhe Zigzagu

-

Pikaloshja dhe Zigzagu

-

Letra

-

Hedda Gabler

-

Kaba 2.0 Festiv.al 2020 – Winter Edition

-

Kaba 2.0 Festiv.al 2020 – Winter Edition

1 event,

-

Përurimi i http://www.shteg.al

0 events,

3 events,

-

Nata e Kinemasë – Delegacioni / Movie Night – The Delegation

-

CineClub dell’IIC–Incontri in Biblioteca/Come eravamo negli ’70

6 events,

2nd Edition, Safety & Security Expo 2020

-

Përurimi i http://www.shteg.al

-

Ture në ekspozitën “Tirana Patience”

-

Tirana WordPress Kickoff Meeting

-

Hedda Gabler

-

Metrosounds 2

5 events,

Punk Rock Friday

-

GALAKSIA”(Skena nga nje ekzekutim)

-

Letra

-

Hedda Gabler

6 events,

-

Misioni i bletëve

-

Pikaloshja dhe Zigzagu

-

GALAKSIA”(Skena nga nje ekzekutim)

-

Hedda Gabler

-

Letra

6 events,

-

Pikaloshja dhe Zigzagu

-

GALAKSIA”(Skena nga nje ekzekutim)

-

GALAKSIA”(Skena nga nje ekzekutim)

-

Hedda Gabler

-

Letra

-

Letra

2 events,

-

Përurimi i http://www.shteg.al

-

Promovimi ‘Albanian Alps From The Air’ nga Alket Islami.

1 event,

-

SHARE Tirana 2020

0 events,

3 events,

-

Përurimi i http://www.shteg.al

-

Hedda Gabler

-

Metrosounds 2

2 events,

-

Hedda Gabler

-

Kaba 2.0 Festiv.al 2020 – Winter Edition

3 events,

-

-

Misioni i bletëve

-

Hedda Gabler

1 event,

-

Hedda Gabler

1 event,

-

Përurimi i http://www.shteg.al

0 events,

1 event,

-

Konferencë: Emigracioni politik shqiptar 1944-1990

2 events,

2nd Edition, Construction, Architecture and Urban Planning Fair

-

Metrosounds 2

2 events,

-

Kaba 2.0 Festiv.al 2020 – Winter Edition

2 events,

-

Misioni i bletëve

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

2 events,

Tekno Hotel Expo 2020 Fair

TEKNO HOTEL EXPO

1 event,

-

Misioni i bletëve