Loading Events

Events for June 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Mbro dhe Promovo

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Mbro dhe Promovo

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Mbro dhe Promovo

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Ina Baqoshi- Book Promotion

Armaldo Kllogjeri në Amfiteatër

Mbro dhe Promovo

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Teatri i Kukullave në Toptani

31 Maj biçikletës mos ju ndaj!

Teatri i Kukullave në Toptani

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Proyección de la pelicula española 10.000 km

Këngët e Liqenit

Këngët e Liqenit

Bora Baboçi ‘Murmur / Murmurim’

Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Artizanët kreativ në Pazar!

Ferdinand

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

La Notte Della Taranta

Artizanët kreativ në Pazar!

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Mendjet e vockla

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Albanian Pop Rock Duets

Albania Guitar Festival

Albania Guitar Festival

Dita e Bajramit të Madh (Fiter Bajrami) 2019

Quartetto di Cremona – 250 anni dalla nascita di Beethoven

Il Giocatore / Kumarxhiu da Carlo Goldoni

Il Giocatore / Kumarxhiu da Carlo Goldoni

Short Film Night in Tirana

Albania Guitar Festival

Il Giocatore / Kumarxhiu da Carlo Goldoni

Albania Guitar Festival

Albania Guitar Festival

Radioblog On Air 24/7 + Nepotik

Albania Guitar Festival

Radioblog On Air 24/7 + Nepotik

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Ritfolk Reunion – 8 Qershor

Koncert Recital – Petrit Çeku

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

10

Guardians of Paradise & Liberation Day | Premiere in Gjirokastra

Guardians of Paradise & Liberation Day | Premiere in Gjirokastra

Kala 2019

Kala 2019

Google I/O 2019 Extended Tirana

Kala 2019

Kala 2019

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Kala 2019

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Kala 2019

Kala 2019

Kala 2019

20

Dita e Muzikës në Tiranë

22
23
24
25
26
27
28
29
30
+ Export Events