Loading Events

Events for May 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday

Mbro dhe Promovo

South Outdoor Festival 2019

Balkan Jazz Show Case Festival

International Dance Day

Mbro dhe Promovo

Balkan Jazz Show Case Festival

International Jazz Day

Mbro dhe Promovo

Dritarja Gjermane – në Panairin e Punës dhe Studimit

Mbro dhe Promovo

Ditari i Ana Frank

Engjëjt e Amerikës

Mbro dhe Promovo

Albanian Climbing Festival 5th Edition

Ditari i Ana Frank

Axis Mundi Trilogy

Engjëjt e Amerikës

Mbro dhe Promovo

Albanian Climbing Festival 5th Edition

Giardini Di Plastica nga Teatro Koreja

Giardini Di Plastica nga Teatro Koreja

Rrugëtim Bach

Ditari i Ana Frank

Engjëjt e Amerikës

Ditari i Ana Frank

Engjëjt e Amerikës

Jeta Pas Enverit: Kinematografia shqiptare e viteve 1990

Mbro dhe Promovo

Albanian Climbing Festival 5th Edition

5 Maj – Dita pa makina

Re-Debate 4.1 – Finalja e Kampionatit Kombëtar të Debatit

Re-Debate 4.1 – Finalja e Kampionatit Kombëtar të Debatit

Festivali i Artistëve të Rrugës “në Radio”

Giardini Di Plastica nga Teatro Koreja

Giardini Di Plastica nga Teatro Koreja

Engjëjt e Amerikës

Mbro dhe Promovo

Dita e Luleve në Shkodër

Re-Debate 4.1 – Finalja e Kampionatit Kombëtar të Debatit

Mbro dhe Promovo

Autorët e mëdhenj/ Masterpiece Series

Mbro dhe Promovo

Piccolo Buddha di Bernardo Bertolucci

Recital Violine Piano A. Kadesha -M.Gjollma

Jeta Pas Enverit: Kinematografia shqiptare e viteve 1990

Mbro dhe Promovo

Uebinar: Si të administroni biznesin tuaj me Open Source dhe Nex

Kinoklubi : «Ascenseur pour l’échafaud» nga Louis Malle

Mbro dhe Promovo

Dita e Pelikanit Kaçurrel në Shqipëri dhe Dita Botërore e Shpendëve Migratorë

4th Edition, Food & Drink Festival 2019

4th Edition, Food & Drink Festival 2019

Trajnim për Kineastë/Artistë Vizualë të rinj

Trajnim për Kineastë/Artistë Vizualë të rinj

Artivizëm

Tirana goes LOCO Dice / UNUM Festival

Mbro dhe Promovo

Artivizëm

Tirana goes LOCO Dice / UNUM Festival

4th Edition, Food & Drink Festival 2019

Urban Roots & The Balkanista Spring Bazaar

Jeta Pas Enverit: Kinematografia shqiptare e viteve 1990

Mbro dhe Promovo

4th Edition, Food & Drink Festival 2019

Mbro dhe Promovo

Mbro dhe Promovo

L’infinito di Leopardi | Musica – con Lucia Molinari

Quartetto di Cremona – 250 anni dalla nascita di Beethoven

Mbro dhe Promovo

Alketa Ramaj | LUST

Jeta Pas Enverit: Kinematografia shqiptare e viteve 1990

Mbro dhe Promovo

Mbrëmja e hapjes së “Ekrani i Artit”

Mbrëmja e hapjes së “Ekrani i Artit”

ART nga Yasmina Reza

ART nga Yasmina Reza

Die Vermessung der Welt

Die Vermessung der Welt

Engjëjt e Amerikës

Engjëjt e Amerikës

Engjëjt e Amerikës

LET’S JAZZ It ALL – Outdoor Event

Mbro dhe Promovo

Fytyra e “Armikut të Popullit” Gjatë Diktatures

Ekspozite personale ” E Pa perfunduar” Marsi Xhixha

Teatri i Kukullave në Toptani

ART nga Yasmina Reza

Engjëjt e Amerikës

Shkodra Elektronike-Live act

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

OSCAL 2019 | Open Source Conference Albania

Ferdinand

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Colour Day Festival Albania 2019

Takim letrar me Sandra Hoffmann

ART nga Yasmina Reza

Renia (Expo nga Endri Myrtaj)

Rock the Castle 2019

Engjëjt e Amerikës

Jeta Pas Enverit: Kinematografia shqiptare e viteve 1990

Jazz Night

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

OSCAL 2019 | Open Source Conference Albania

Panairi i Kafshëve Shtëpiake 3

Mendjet e vockla

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Food Fair at the Castle 2019

ART nga Yasmina Reza

Engjëjt e Amerikës

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

Giacomo Leopardi: spazialità e immaginazione | Laura Melosi

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

Giacomo Leopardi: spazialità e immaginazione | Laura Melosi

Citizen Europe

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

Ftesë: Sokol Beqiri në bashkëbisedim me Kaltrina Krasniqin

E merkura e filmit.

Harku i Triumfit të Qerimajve

Grand Gala – Harku i Triumfit të Qerimajve

Jeta Pas Enverit: Kinematografia shqiptare e viteve 1990

Jeta Pas Enverit: Kinematografia shqiptare e viteve 1990

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

Kinoklubi : « Comme des garçons » nga Julien Hallard

ART nga Yasmina Reza

Poetry Slam

Salome

Contemporary Dance by Compagnie 7273

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

Ekspozite personale ” E Pa perfunduar” Marsi Xhixha

Ekspozite personale ” E Pa perfunduar” Marsi Xhixha

Fotografia si ritual

Teatri i Kukullave në Toptani

ART nga Yasmina Reza

Salome

Ylli Baka – Koncert live

SHKUMSI | Tiranë | 24,25 maj

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

Ferdinand

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

ART nga Yasmina Reza

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Salome

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

Mendjet e vockla

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

ART nga Yasmina Reza

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Salome

Mbro dhe Promovo

Reja Festival – Cloud Festival 2

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Mbro dhe Promovo

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Mbro dhe Promovo

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Mbro dhe Promovo

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Ina Baqoshi- Book Promotion

Armaldo Kllogjeri në Amfiteatër

Mbro dhe Promovo

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Teatri i Kukullave në Toptani

31 Maj biçikletës mos ju ndaj!

Teatri i Kukullave në Toptani

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

Proyección de la pelicula española 10.000 km

Këngët e Liqenit

Këngët e Liqenit

Bora Baboçi ‘Murmur / Murmurim’

Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Artizanët kreativ në Pazar!

Ferdinand

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

International Puppet Theatre Festival Albania – Sunshine

La Notte Della Taranta

Artizanët kreativ në Pazar!

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Mendjet e vockla

Atje ku mali takon hënën – Grace Lin

Albanian Pop Rock Duets

+ Export Events