Loading Events

Events for April 2019

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
1

Quartetto di Cremona – 250 anni dalla nascita di Beethoven

Il tè nel deserto di Bernardo Bertolucci

4

3rd Edition, International Tourism Fair Tirana 2019

3rd Edition, International Tourism Fair Tirana 2019

3rd Edition, International Tourism Fair Tirana 2019

7
8
9

Amori che non sanno stare al mondo di Francesca Comencini

11
12
13
14
15
16

Qualcosa di nuovo di Cristina Comencini

International Day on Monuments and Sites

19
20
21

Dita e Tokës – Earth Day

Mbro dhe Promovo

Mbro dhe Promovo

World Book and Copyright Day

Mbro dhe Promovo

Sotto una buona stella di Carlo Verdone

Mbro dhe Promovo

Mbro dhe Promovo

South Outdoor Festival 2019

Mbro dhe Promovo

South Outdoor Festival 2019

Mbro dhe Promovo

South Outdoor Festival 2019

Mbro dhe Promovo

South Outdoor Festival 2019

Balkan Jazz Show Case Festival

International Dance Day

Mbro dhe Promovo

Balkan Jazz Show Case Festival

International Jazz Day

Mbro dhe Promovo

Dritarja Gjermane – në Panairin e Punës dhe Studimit

Mbro dhe Promovo

Ditari i Ana Frank

Engjëjt e Amerikës

Mbro dhe Promovo

Albanian Climbing Festival 5th Edition

Ditari i Ana Frank

Axis Mundi Trilogy

Engjëjt e Amerikës

Mbro dhe Promovo

Albanian Climbing Festival 5th Edition

Giardini Di Plastica nga Teatro Koreja

Giardini Di Plastica nga Teatro Koreja

Rrugëtim Bach

Ditari i Ana Frank

Engjëjt e Amerikës

Ditari i Ana Frank

Engjëjt e Amerikës

Jeta Pas Enverit: Kinematografia shqiptare e viteve 1990

Mbro dhe Promovo

Albanian Climbing Festival 5th Edition

5 Maj – Dita pa makina

Re-Debate 4.1 – Finalja e Kampionatit Kombëtar të Debatit

Re-Debate 4.1 – Finalja e Kampionatit Kombëtar të Debatit

Festivali i Artistëve të Rrugës “në Radio”

Giardini Di Plastica nga Teatro Koreja

Giardini Di Plastica nga Teatro Koreja

Engjëjt e Amerikës

+ Export Events