Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Right to the City

20/05/2017 @ 10:30 - 17:00

RTC MONITOR SHKODRA-calendar.Al

Right to the City

Shkodër -  Aula A3, Rectorate of University 'Luigj Gurakuqi'

 8th April - 27th May 2017, Every Saturday at 10:30 am

 A cycle of debates about the City and the Communities in Balkan Citi4s are getting held by guest speakers as urban planner, philosopher, sociologist, artist and activist from their respective cities: SHKODRA, MOSTAR BELGRADE TIRANA PRIZREN KOTOR SKOPJE PRISTINA

 

ZEF ÇUNI NË "E DREJTA MBI QYTETIN" 7: SHKODRA
Tema: Shkodra, qyteti mbi dhe nën ujë
Të Shtunën, më 20 Maj 2017, ora 10:30
Në sallën A3 të Rektoratit të Universitetit "Luigj Gurakuqi" të Shkodrës

______________________

ZEF ÇUNI - RIGHT TO THE CITY 7: SHKODRA
Topic: Shkodra, the city over and under the water
Friday, 20th May 2017 at 10:30
Aula A3
Rectorate of the University 'Luigj Gurakuqi' Shkoder

Zef Çuni
Arkitekt & zëvendësministër i Kulturës. Arsimuar shkëlqyeshëm në Shqipëri dhe Danimarkë. Ish-drejtor i Monumenteve të Kulturës në Shkodër, restaurator i kalasë Rozafa, shtëpisë së Oso Kukës etj. Dekoruar me Urdhërin "Naim Frashëri".

Details

Date:
20/05/2017
Time:
10:30 - 17:00
Event Category:
Website:
http://www.go2albania.org

Organizer

GO2 ALBANIA
Phone:
+355 69 28 53 159
Email:
info@go2albania.org
Website:
http://www.go2albania.org

Leave a Reply