Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Right to the City

06/05/2017 @ 10:30 - 17:00

RTC MONITOR PRISHTINA-calendar.Al

Right to the City

Shkodër -  Aula A3, Rectorate of University 'Luigj Gurakuqi'

 8th April - 27th May 2017, Every Saturday at 10:30 am

 A cycle of debates about the City and the Communities in Balkan Citi4s are getting held by guest speakers as urban planner, philosopher, sociologist, artist and activist from their respective cities: SHKODRA, MOSTAR BELGRADE TIRANA PRIZREN KOTOR SKOPJE PRISTINA

...

ELIZA HOXHA  NË "E DREJTA MBI QYTETIN" 5: PRISHTINA
Tema: Gratë dhe Qyteti

Të Shtunën, më 6 Maj 2017, ora 10:30
Në sallën A3 të Rektoratit të Universitetit "Luigj Gurakuqi" të Shkodrës

 

ELIZA HOXHA - RIGHT TO THE CITY 5: PRISTINA
Topic: Women and the City

Saturday, 6th May 2017 at 10:30am
Aula A3
Rectorate of the University 'Luigj Gurakuqi' Shkoder

 

Eliza Hoxha
planifikuese urbane & artiste
Arkitekte, planifikuese urbane dhe artiste e diplomuar në Prishtinë, Belgjikë dhe Austri. E angazhuar pranë universiteteve të Prishtinës dhe Tetovës. Autore e ditarit urban "Qyteti dhe dashuria". Fituese e disa çmimeve dhe pjesëmarrëse në dhjetëra ekspozita personale e kolektive të artit pamor në vende të ndryshme të botës. Interpretime të suksesshme në disa festivale muzikore. Anëtare e Parlamentit Kulturor Europian.

Details

Date:
06/05/2017
Time:
10:30 - 17:00
Event Category:
Website:
http://www.go2albania.org

Organizer

GO2 ALBANIA
Phone:
+355 69 28 53 159
Email:
info@go2albania.org
Website:
http://www.go2albania.org

Leave a Reply