Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Teatri i Kukullave – Kësulkuqja

22/11/2014

Kesulkuqja

Të shtunën 22 Nëntor; Ora 10.30 dhe ora 11.30 

Duke patur nje fluks te madh femijesh nga e Shtuna qe shkoj, Teatri i Kukullave do vazhdoj qe cdo te SHTUNE te jape dy shfaqje. Kete te shtune do jete shfaqja "Kesulkuqja" e cila do te jepet dy here per ju te dashur femije.
Ora 10:30 dhe 11:30.
Bileta priten nje ore para shfaqes.
Te gjith ju miqte e vegjel te teatri jeni te mirpritur.

Leave a Reply