Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fytyra e “Armikut të Popullit” Gjatë Diktatures

May 17 @ 09:30 - 19:00

AIDSSh, ISKK, IH/QSA, IIPP, MHK organizojnë Konferencën Ndërkombëtare Shkencore me temë: "Fytyra e ‘armikut të popullit’ gjatë diktaturës së proletariatit në Shqipëri (1944-1990)"

Jeni të ftuar të ndiqni punimet e studiuesve vendas e të huaj, të organizuar në panele të punës shkencore dhe kujtesës.

Me 17 Maj 2019 tek Muzeu Historik Kombëtar:

Ceremonia e hapjes, ora 9.30
Salla “UNESCO”

Kumtesat, ora 11.30-16.00
Sallat: “Kostandin Shpataraku”
dhe Biblioteka e Muzeut Kombëtar
Ceremonia përmbyllëse, ora 17.00
Salla “UNESCO”

Vlerësojmë praninë tuaj në konferencë!
Lutemi konfirmoni pjesëmarrjen në adresën: info@autoritetidosjeve.gov.al

https://www.facebook.com/events/2793191997374233/

Details

Date:
May 17
Time:
09:30 - 19:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/2793191997374233/