Loading Events

« All Events

Festivali Kulturor “Fije Bari”

May 29 @ 10:00 - May 31 @ 20:00

Festivalit Multikulturor "Fije Bari", nje mozaik veprimtarish te përditshme kushtuar kulturës, letërsisë, artit, turizmit dhe gastronomisë ne pikëtakimet e këtyre te fundit me librin dhe botimet dhe edukimit përmes kulturës. Festivali është i hapur për personalitetet e kulturës, autoret dhe botuesit, agjencitë turistike ingoing-outgoing, specialiste te eno-gastronomisë; specialiste dhe aktiviste për mbrojtjen e mjedisit; nxënësit e shkollave dhe studentet, te rinjtë e tërhequr pas kulturës.
Në Skenën qendrore të Festivalit: promovime librash; show gastronomike me ngasje nga librat dhe letërsia,prezantim i itinerareve turistike; show muzikore; show koreografike; instrumentiste, recitues, ore leximi, leksione te hapura.

https://www.facebook.com/events/858249424520075/

Details

Start:
May 29 @ 10:00
End:
May 31 @ 20:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/858249424520075/

Organizer

KLIK EKSPO GROUP & Tirana International Fair
Email:
noreply@facebookmail.com