Loading Events

« All Events

Energy Expo & Forum 2019 – 3rd Edition

October 4 @ 10:00 - 19:00

On October 4-5, 2019, Expocity Albania organizes with the support of the Ministry of Infrastructure and Energy, the third edition of the fair and the international energy forum. Energy Expo & Forum, following the previous editions, offers and supports communication and interaction in the field of energy and it also guides towards innovations and future projects on energy in the albanian, regional and wider market.

Energy Expo & Forum focuses on issues, challenges, innovations, legislation, complementary to this area such as: efficiency of energy use; environment-friendly planning; Climate developments; the market and its stakeholders; construction technology in function of energy conservation; hydrocarbon treatment, investment in oil and gas; recycling; information on new procedures and legislation, power stock exchange markets, etc.

Save the date!

For more info, please contact us: marketing@expocity.al
***
Në datat 4-5 Tetor, 2019 Expocity Albania organizon me mbështetjen e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, edicionin e tretë të panairit dhe forumit ndërkombëtar të energjisë. Energy Expo & Forum, në vijim të edicioneve të mëparshme, ofron dhe mbështet komunikimin dhe bashkëveprimin në fushën e energjisë dhe orienton edhe udhëheq drejt risive dhe projekteve shkencore, bashkëkohore të të ardhmes së Energjisë në tregun shqiptar, rajonal dhe më gjerë.

Energy Expo & Forum ka në fokus problematikat, sfidat, risitë, legjislacionin për të gjithë përbërësit, plotësuesit e kësaj fushe si: eficenca e përdorimit të energjisë; planifikimi miqësor ndaj mjedisit; zhvillimet klimatike; tregun dhe aktorët e tij; teknologjinë e ndërtimit në funksion të ruajtjes së energjisë; trajtimi i hidrokarbureve, investimet në naftë dhe gaz; riciklimi; informacionet për të rejat e procedurave dhe legjislacionit, bursa e energjisë etj.

Rezervoni daten!

Per me teper info, ju lutem na kontaktoni ne: marketing@expocity.al

https://www.facebook.com/events/301576870462001/?event_time_id=301576887128666

Details

Date:
October 4
Time:
10:00 - 19:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/301576870462001/?event_time_id=301576887128666

Organizer

Expocity Albania
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

Expocity Albania
Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map