Dita e Luleve në Shkodër

Dita e Luleve në Shkodër   6-Maji në Shkodër festohet si dita e luleve. Shkodra ka më shumë se 150 tekste këngësh ku flitet për lulet, ndërkohë që dhe piktorët shkodranë kanë krijuar dhjetëra tablo me lulet. Dita e luleve njihet si dita e ripërtëritjes ndërkohë që Shkodra në shekuj e ka ruajtur traditën e

Dita e Luleve në Shkodër

Dita e Luleve në Shkodër   6-Maji në Shkodër festohet si dita e luleve. Shkodra ka më shumë se 150 tekste këngësh ku flitet për lulet, ndërkohë që dhe piktorët shkodranë kanë krijuar dhjetëra tablo me lulet. Dita e luleve njihet si dita e ripërtëritjes ndërkohë që Shkodra në shekuj e ka ruajtur traditën e