Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Colour Day Festival Albania 2019

May 18 @ 12:00 - 23:59

Colour Day Festival Albania 2019

Colour Day Festival kthehet në Shqipëri dhe është gati të transformojë Sheshin Nënë Tereza në një telajo të madhe me njerëz të ngjyrosur. Festivali po bëhet gjithnjë edhe më i madh. Nëse vitin e kaluar ishte fantastik, këtë vit do të jetë edhe më i mrekullueshëm! Ruaj ditën, sepse më 18 Maj do të jetojmë një eksperiencë që do të na ndryshoj perceptimin e jetës!
----------------------------------------------------------------------------
Kur
18 Maj 2019
------------------------------------------------------------------------------
Ku
Sheshi Nënë Tereza, Tiranë, Shqipëri
--------------------------------------------------------------------------------
Cfarë do të ndodhë
🙌Pika shitje të ngjyrave
🙌Performanca të veçanta, surpriza dhe aktivitete
🙌live të këngëtarëve, DJ dhe bendeve të njohur në mbarë shqiptarinë dhe botën
-----------------------------------------------------------------------------------
🔖🔖🔖🔖🔖🔖🔖

Shitja e biletave fillon me datë 1 Mars! Blini tani biletën Early Bird të Colour Day Festival!

Biletat Early Bird kushtojnë: 800 LEKË/ 7 € (Kujdes: Sasia është e limituar!)

Ju mund të blini biletat tuaj në mënyrat e mëposhtme:

Online: http://bit.ly/colourdayfestival_albania_tickets

Fizikisht:

•Në çdo pikë EasyPay në të gjithë Shqipërinë

•Në RAVE Travel në të gjithë Kosovën

Pasi të përfundoj shitja e biletave Early Bird, çmimi për biletat Presale është 1.000 Lekë. Ditën e koncertit datë 18 Maj çmimi është 1.500 Lekë

(Me blerjen e biletës ju përfitoni hyrjen dhe një qese boje falas)

#earlybirds #presale #oferte #skonto #biletafestivali #biletaeventi #event #festivalmuzike #ngjyra

---------------------------------------------------------------------------------
🗞🗞🗞🗞🗞🗞🗞🗞🗞🗞
Për më shumë informacion:
📨EMAIL: albania@colourdayfestival.com
☎TEL: +355 67 204 7800
-----------------------------------------------------------------------------------
Na gjeni në mediat sociale:
https://www.facebook.com/ColourDayFestivalAlbania
https://www.instagram.com/colourdayfestival_albania/
https://www.colourdayfestival.com/albania/

#colourdayfestival_albania #18maj #2K19 #Tirana

--------------------------------------------------------------------------------
Colour Day Festival Albania 2019

Colour Day Festival returns to Albania and is ready to transform Mother Tereza Square to an even bigger canvas of colourful people. The festival keeps getting bigger and bigger, so if last year was great, this year is going to be awesome! So save the day because on May 18th we are going to live a lifechanging experience!
----------------------------------------------------------------------------
When
18 May 2019
--------------------------------------------------------------------------
Where
Mother Tereza Square, Tirana, Albania
----------------------------------------------------------------------------
🔖🔖🔖🔖🔖🔖🔖
What is going to happen
🙌Group drops of colour
🙌Special acts, surprises and activities
🙌Live performance of worldwide famous singers, DJs and Bands.

Ticket presale will be on on May 1st! Be an early bird and buy your Colour Day Festival Ticket now almost half the price!!!
Early Bird Tickets Price: 800 Lekë (causion: limited number).
Pre-Sale Tickets Price: 1000 Lekë
Door Tickets: 1500 Lekë

Physical Stores:
• To every EASY PAY store across Albania
• To every RAVE store throughout Kosovo

You can also obtain your tickets online here: http://bit.ly/colourdayfestival_albania_tickets
----------------------------------------------------------------------------
For more information:
📨EMAIL: albania@colourdayfestival.com
☎TEL: +355 67 204 7800
----------------------------------------------------------------------------
Find us on social media:
https://www.facebook.com/ColourDayFestivalAlbania
https://www.instagram.com/colourdayfestival_albania/
https://www.colourdayfestival.com/albania/

https://www.facebook.com/events/1290667697760785/

Details

Date:
May 18
Time:
12:00 - 23:59
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1290667697760785/

Organizer

Colour Day Festival Albania
Email:
noreply@facebookmail.com