Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2nd Edition, Safety & Security Expo 2020

February 6 @ 10:00 - February 7 @ 20:00

Edicioni i 2te, Safety & Security Expo 2020!6-7 Shkurt 2020, ne Expocity Albania.Partner Silver: Besa SecurityLhyra BalkanExpocity Albania synon të krijojë një platformë, ku do të prezantohen shumëllojshmëria e produkteve dhe shërbimeve më të fundit në fushën e sigurisë, me pjesëmarrës të shumtë nga vendi, rajoni dhe më gjerë. Eventi do të krijojë nje urë komunikimi midis subjekteve të ndryshme, që do të ekspozojnë dhe promovojnë tendencat më të fundit të produkteve dhe shërbimeve të tyre, si dhe insitucioneve dhe shoqërive për të cilët siguria është një nga elementët kyç në zhvillim dhe mbarëvajtje, për të krijuar kështu lidhjet kërkesë-ofertë dhe mundësitë e shumta të bashkëpunimit midis tyre në të ardhmen.Edicioni i 2-të, “Safety & Security Expo 2020” do të sjellë së bashku përfaqësues të sektorit publik dhe privat, shqiptarë dhe të huaj, si dhe ekspertë të fushës së sigurisë, për të ndarë dhe shqyrtuar idetë, si dhe për të parë mundësitë e zhvillimit të sektorit, si edhe tendencave më të fundit të tregut.Per me teper info, ju lutem kontaktoni: marketing@expocity.al***2nd Edition, Safety & Security Expo 2020!February 6-7, 2020, at Expocity Albania.Silver Partner: Besa SecurityLhyra BalkanExpocity Albania aims to create a platform that will present a variety of the latest security products and services, with numerous participants from across the country, region and beyond. The event will create a bridge of communication between various entities, which will expose and promote the latest trends of their products and services, as well as the institutions and societies, for which security is one of the key elements in development and well-being, thus creating demand-supply links and numerous opportunities for cooperation between them in the future.The 2nd edition, “Safety & Security Expo 2020” will bring together representatives of the public and private sectors, Albanian and foreign, as well as security experts, who will share and review ideas and look into sector development opportunities, as well as the latest market trends.For more info, please contact us: marketing@expocity.alhttps://www.facebook.com/events/452118532112899/

Details

Start:
February 6 @ 10:00
End:
February 7 @ 20:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/452118532112899/

Organizer

Expocity Albania
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

Expocity Albania
Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map