Loading Events

« All Events

2nd Edition, Construction, Architecture and Urban Planning Fair

February 20 @ 10:00 - February 22 @ 19:00

Expocity Albania ne bashkepunim me Smart Builds Fair organizojne Edicionin e 2të të Panairit të Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban 2020 në datat 20 - 22 Shkurt 2020. Ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të sektorit të ndërtimit, arkitekturës dhe planifikimit urban.
Përpos një komunikimi efektiv, platforma do të evidentojë rëndësinë e koncepteve të reja për Shqipërinë siç janë dhe zgjidhjet efektive, materialet dhe pajisjet e duhura për të siguruar kushtet për realizimin e Smart Buildings.
Partner Silver: GIEFFE GROUP
Per me shume info, ju lutem na kontaktoni: marketing@expocity.al
***
Expocity Albania in collaboration with Smart Builds Fair will launch the 2nd Edition, Construction, Architecture and Urban Planning Fair on February 20 - 22, 2020. This trade fair will serve as an important platform for the main actors in the construction, architecture and urban planning sectors.
In addition to being an effective communication platform, this fair will inform and highlight the latest developments including of new concepts, products and services in Albania and the region. In the 2nd edition, a special focus and pavilion will be given to Smart Buildings, including effective solutions, materials and equipment needed to ensure the conditions for their realization.
Silver Partner: GIEFFE GROUP
For more info, please contact: marketing@expocity.al
https://www.facebook.com/events/395301341227898/

Details

Start:
February 20 @ 10:00
End:
February 22 @ 19:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/395301341227898/

Organizer

Expocity Albania
Email:
noreply@facebookmail.com

Venue

Expocity Albania
Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, 1001 Albania
+ Google Map