Loading Events

Events for February 2019

Events Search and Views Navigation

Find Events

Event Views Navigation

Events Search

Calendar of Events

Calendar of Events
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday

Ekspozita “Kthim në kohë. Shqipëria e viteve ’90”

Think – Tirana 2019

Ekspozita “Kthim në kohë. Shqipëria e viteve ’90”

“ Princi dhe i varfri”- ne teater!

Ekspozita “Kthim në kohë. Shqipëria e viteve ’90”

Terapia di coppia per amanti di Alessio Maria Federici

Ekspozita “Kthim në kohë. Shqipëria e viteve ’90”

Sherlok Holms dhe Langoi I Baskervillëve

Mbreteresha e Bukurise

Ekspozita “Kthim në kohë. Shqipëria e viteve ’90”

Teatri i Kukullave

Sherlok Holms dhe Langoi I Baskervillëve

Mbreteresha e Bukurise

Ekspozita “Kthim në kohë. Shqipëria e viteve ’90”

Princi dhe i varferi

Tullumbaci i kuq

Sherlok Holms dhe Langoi I Baskervillëve

Mbreteresha e Bukurise

Ekspozita “Kthim në kohë. Shqipëria e viteve ’90”

Faraoni

Tullumbaci i kuq

Sherlok Holms dhe Langoi I Baskervillëve

Mbreteresha e Bukurise

4
5
6

Thomas Hunziker Labor

Mbreteresha e Bukurise

Sherlok Holms Dhe Langoi I Baskervillëve

Thomas Hunziker Labor

Mbreteresha e Bukurise

Sherlok Holms Dhe Langoi I Baskervillëve

Thomas Hunziker Labor

Princi dhe i varferi

Princi dhe i varferi

Tullumbaci i kuq

Tullumbaci i kuq

Tirana CyberSecurity 1.0 Conference 2019

Photowalk Masterclass #2

Mbreteresha e Bukurise

Mbreteresha e Bukurise

Sherlok Holms Dhe Langoi I Baskervillëve

Makesense apéro #001

MetroSounds – Përrallë Mesdheu

Aida Llukaj-Turp

Bob Marley Birthday Celebration – RootsRaid PCutz AirBajko DaLil

Thomas Hunziker Labor

Nuk luhet “përdhunimesh”

Faraoni

Faraoni

Tullumbaci i kuq

Mbreteresha e Bukurise

Sherlok Holms Dhe Langoi I Baskervillëve

Thomas Hunziker Labor

Balkan Girl Power Exhibition

Balkan Girl Power Exhibition

Thomas Hunziker Labor

Seminar “Mushkëri të Gjelbra për Qytetet Tona”

National Sport Day

Thomas Hunziker Labor

OneBeat Balkans takes over Tirana – Destil Venue

Tutta colpa di Freud di Paolo Genovese

Shfaqje Teatrale nga Akademia Hollywood

Mbreteresha e Bukurise

Dashuro me art. Rikthehet “Tri gra dhe Misugi”

Dashuro me art. Rikthehet “Tri gra dhe Misugi”

Old but Gold – Live Muisc

Concert at Tulla Culture Center – OneBeat Balkans

Teatri i Kukullave

Mbreteresha e Bukurise

Dashuro me art. Rikthehet “Tri gra dhe Misugi”

Cris Rey ( Ibiza ) at Discobox, e premte 15 shkurt 2019

Cris Rey ( Ibiza ) at Discobox, e premte 15 shkurt 2019

Princi dhe i varferi

Tullumbaci i kuq

Mbreteresha e Bukurise

Dashuro me art. Rikthehet “Tri gra dhe Misugi”

Andrew Weatherall @ discobox, Tirana

Andrew Weatherall @ discobox, Tirana

Faraoni

Tullumbaci i kuq

Mbreteresha e Bukurise

Dashuro me art. Rikthehet “Tri gra dhe Misugi”

30×40 nga Eljan Tanini

18
19

Novecento Atto I di Bernardo Bertolucci

Novecento Atto II di Bernardo Bertolucci

Bike Love ’19

Princi dhe i varferi

Tullumbaci i kuq

Faraoni

Tullumbaci i kuq

25

Panairi Profesional TEKNO HOTEL EXPO 2019

Panairi Profesional TEKNO HOTEL EXPO 2019

Attesa e Cambiamenti di Sergio Colabona

SHARE Tirana 2019

Panairi Profesional TEKNO HOTEL EXPO 2019

Balkan Girl Power Exhibition

Quartetto di Cremona – 250 anni della nascita di Beethoven

Faraoni

Tullumbaci i kuq

Princi dhe i varferi

Tullumbaci i kuq

+ Export Events