Loading Events

← Back to Events

Teatri Aleksandër Moisiu – Alexander Moissi Theatre, Durrës

+ Google Map
Teatri Aleksandër Moisiu
Durrës, Albania

Upcoming Events

Events List Navigation

May 2017

Shirli Valentina

May 31 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »
June 2017

Shirli Valentina

June 1 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »

Shirli Valentina

June 2 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »

Shirli Valentina

June 3 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »

Shirli Valentina

June 4 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »

Shirli Valentina

June 5 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »

Shirli Valentina

June 6 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »

Shirli Valentina

June 7 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »

Shirli Valentina

June 8 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »

Shirli Valentina

June 9 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »

Shirli Valentina

June 10 @ 19:00 - 20:30
|Recurring Event (See all)

An event every day that begins at 7:00pm, repeating until 10/06/2017

31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00

Shirli Valentina Premierë Durrës, në Teatrin “Aleksandër Moisiu 31 maj – 10 qershor 2017, ora 19:00 Aktorja e mirënjohur Olta Daku dhe regjisorja Driada Dervishi sjellin për herë të parë një nga veprat më të sukseshme të autorit anglez Willy Russell, “Shirli Valentina”. Shfaqja është konceptuar në formën e një “one woman show”, ku përmes humorit tregohet një udhëtim i jashtëzakonshëm i një gruaje të zakonshme.

Find out more »
+ Export Events