Loading Events

← Back to Events

Muzeu Ikonografik Onufri

+ Google Map
Berat,

Upcoming Events

Events List Navigation

May 2016

Thesare te Fjetura – Sleeping Treasures

01/05/2016 - 30/04/2017
Thesare te Fjetura - Sleeping Treasures

Thesare te Fjetura - Sleeping Treasures Ekspozitë me ikona e objekte të tjerë, publikuar për herë të parë nga QKM Berat,  që u atribohen mjeshtërve ikonografë Onufri, Nikolla, Qiprioti, Çetiri dhe autorëve të tjerë anonimë. Realizuar gjatë shekullit XVI - XIX për kishat e qytetit të Beratit dhe Kalasë.    maj 2016 - prill 2017 Orari Për periudhën 1 nëntor - 30 prill çdo ditë 9.00 - 16.00 të dielë 9.00 - 14.00 Të hënën pushim Për periudhën 1 Maj…

Find out more »
+ Export Events