Loading Events

← Back to Events

Galeria Kombëtare e Arteve – National Arts Gallery

+ Google Map
National Arts Gallery, Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tirana, Albania
+355 4 222 60 33 http://www.galeriakombetare.gov.al

Galeria Kombëtare e Arteve – National Arts Gallery


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Galeria Kombetare e Arteve – National Arts Gallery

Upcoming Events

Events List Navigation

October 2017

Rosemarie Trockel

October 24 - December 3
Galeria Kombëtare e Arteve – National Arts Gallery, National Arts Gallery, Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tirana, Albania
+ Google Map

Rosemarie Trockel Rosemarie Trockel Vizatime, objekte dhe video të përzgjedhura Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 03.12.2017 Hapja, 24.10.2017, ora 18:00, Galeria Kombëtare e Arteve në Tiranë Hyrja e lirë! Gjermanja Rosemarie Trockel vlerësohet si një nga artistet më të famshme bashkëkohore, e cila e shpreh vështrimin e saj krejtësisht vetjak për botën me anë të objekteve, skulpturave dhe instalacioneve. Me ekspozitën e Institutit për Marrëdhëniet me Jashtë (ifa) „Rosemarie Trockel“, Ambasada Gjermane dhe Galeria Kombëtare e Arteve…

Find out more »

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

October 25 - November 26
Galeria Kombëtare e Arteve – National Arts Gallery, National Arts Gallery, Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tirana, Albania
+ Google Map

Deborah Sengl - Ditët e fundit të njerëzimit Ekspozita - Exhibition  

Find out more »
November 2017

Grayson Perry

November 2 - December 5
Galeria Kombëtare e Arteve – National Arts Gallery, National Arts Gallery, Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tirana, Albania
+ Google Map

Grayson Perry Ekspozitë vetjake - Exposition https://en.wikipedia.org/wiki/Grayson_Perry  

Find out more »
December 2017

Onufri – Konkurs – Competition

20/12/2017 - 30/01/2018
Galeria Kombëtare e Arteve – National Arts Gallery, National Arts Gallery, Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tirana, Albania
+ Google Map

Onufri - Konkurs - Competition Konkursi Ndërkombëtar i Arteve Pamore “ONUFRI” International Visual Arts Competition  

Find out more »
+ Export Events