Loading Events

← Back to Events

Galeria Kalo

+ Google Map
Galeria Kalo, Rruga Ibrahim Rugova 1
Tirana, Albania
http://galeriakalo.org

Galeria Kalo

On November 13 2014, in Tirana opened a new gallery, the KALO GALLERY. This gallery comes as a natural step on the path of several years of collecting works of visual art, mostly Albanian artists, collected the well known Albanian lawyer Përparim Kalo. The opening of this gallery was expected with interest from artists and fans of visual arts. The opening ceremony of the gallery was attended from high representatives of the State and the Institutions of Art and Culture, the ambassadors of USA, Germany, Greece, Slovenia etc.
Në 13 Nëntor 2014, në Tiranë u hap një galeri e re, emërtuar GALERIA KALO. Kjo galeri vjen si një hap i natyrshem në rrugen disa vjeçare të koleksionimit të veprave të artit pamor, kryesisht të artistë ve shqiptarë, nga avokati Përparim Kalo. Hapja e kësaj galerie u prit me interes nga artistë dhe dashamirës të tij arteve pamore. Në ceremoninë e hapjes së galerisë ishin të pranishëm përfaqesues të lartë të Shtetit dhe të Institucioneve të Artit dhe Kultures, ambasadoret e SHBA, Gjermanise, Greqise, Sllovenise etj.
E hapur
çdo të shtunë dhe të diel
nga ora 10:00 – 12:00

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
logo_fondacioni_kalo

Upcoming Events

Events List Navigation

October 2017

Behind Masks

October 18 - November 5
Galeria Kalo, Galeria Kalo, Rruga Ibrahim Rugova 1
Tirana, Albania
+ Google Map
Behind Masks nga Emanuel Koko-calendar.Al

Behind Masks Tiranë, tek Galeria Kalo 18 tetor - 5 nëntor Vernissage 18 tetor më 18.00  

Find out more »
+ Export Events