Loading Events

← Back to Events

Galeria e Arteve e Kosovës – The Kosova Art Gallery

+ Google Map
Rr. "Agim Ramadani" 60, 10000
Prishtinë, Kosovo
https://www.facebook.com/Galeria.e.Arteve.e.Kosoves
Galeria e Arteve e Kosoves

Upcoming Events

Events List Navigation

June 2017

Kotesia e dallimeve te vogla

June 1 - June 30
Galeria e Arteve e Kosovës – The Kosova Art Gallery, Rr. "Agim Ramadani" 60, 10000
Prishtinë, Kosovo
+ Google Map
Kotesia e dallimeve te vogla-calendar.Al

Kotësia e dallimeve të vogla Ekspozitë Prishtinë - në Galerinë Kombëtare të Kosovës 1 - 30 qershor Galeria Kombëtare e Kosovës na fton në ekspozitën e artistit kontravers dhe ndërkombëtarisht të njohur britanez, Grayson Perry. Pjesët e artit Gjashtë tapiceritë tregojnë një histori të përfshirjes sociale e shekullit 21 në Mbretërinë e Bashkuar. Tek ato ne shohim Tim Rakewell, një burrë që ngrihet nga klasa punëtore, duke bërë para, duke u martuar në klasën e mesme, duke përjetuar kufizimet financiare…

Find out more »
+ Export Events