Loading Events

← Back to Events

FAB Gallery (University of Arts) – Galeria FAB (Universiteti i Arteve)

+ Google Map
Galeria FAB - Universiteti i Arteve
Tirana, Albania
http://uart.edu.al
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

FAB Gallery (University of Arts) – Galeria FAB  (Universiteti i Arteve)

https://www.facebook.com/pages/Galeria-FAB/337413132958265

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
Galeria FAB

Upcoming Events

Events List Navigation

April 2017

Prurje

April 21 - May 2
FAB Gallery (University of Arts) – Galeria FAB (Universiteti i Arteve), Galeria FAB - Universiteti i Arteve
Tirana, Albania
+ Google Map
Prurje 2 - 3D-calendar.Al

Prurje Tiranë - Në Galerinë FAB 21 prill - 2 maj

Find out more »
June 2017

Konkurs i Artit Pamor

June 10
FAB Gallery (University of Arts) – Galeria FAB (Universiteti i Arteve), Galeria FAB - Universiteti i Arteve
Tirana, Albania
+ Google Map
Konkurs i artit pamor-radikalizmi fetar-calendar.Al

Konkurs i Artit Pamor Tiranë -  në Galerinë FAB dt. 10 qershor 2017, ora. 11.00 Kuratorë Ilir Kaso / Ermir Hoxha   Njoftim per gjithe studentet e Fakultetit te Arteve te Bukura: Fakulteti i Arteve të Bukura në bashkëpunim me Ambasadën e OSBE-së organizon: Konkursin e Artit Pamor OSBE / 2017 Temat: 1. Radikalizmi Fetar Çmimi i Parë 500 Euro 2. Marrëdhënia me të Shkuarën (Diktatura para dhe pas viteve ’90) Çmimi i parë 500 Euro Punimet duhet të konsultohen në…

Find out more »
+ Export Events