Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for November 2017

Calendar Month Navigation

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
30

Nata e dymbëdhjetë

Liria e Shpirtit

Euridita

Ekzaltim

Behind Masks

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

31

Nata e dymbëdhjetë

Liria e Shpirtit

Euridita

Ekzaltim

Behind Masks

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

1

Ekzaltim

Behind Masks

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

MetroFest

2

Ekzaltim

Behind Masks

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

MetroFest

Grayson Perry

Shume zhurme per asgje

3

Ekzaltim

Behind Masks

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

MetroFest

Grayson Perry

Tirana International Film Festival

Muzeu im

Shume zhurme per asgje

4

Ekzaltim

Behind Masks

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

MetroFest

Grayson Perry

Tirana International Film Festival

Marubi Street Art

Eni në ndjekje të ëndërrave

Së Prapthi

Shume zhurme per asgje

5

Ekzaltim

Behind Masks

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

MetroFest

Grayson Perry

Tirana International Film Festival

Marubi Street Art

Së Prapthi

Shume zhurme per asgje

6

Ekzaltim

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Tirana International Film Festival

7

Ekzaltim

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Tirana International Film Festival

8

Ekzaltim

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Tirana International Film Festival

9

Ekzaltim

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Tirana International Film Festival

Shume zhurme per asgje

10

Ekzaltim

ARBEN BAJO

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Tirana International Film Festival

Muzeu im

Opera Soul

Shume zhurme per asgje

11

Ekzaltim

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Tirana International Film Festival

Marubi Street Art

Eni në ndjekje të ëndërrave

Së Prapthi

Shume zhurme per asgje

12

Ekzaltim

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Marubi Street Art

Së Prapthi

Shume zhurme per asgje

13

Ekzaltim

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

14

Ekzaltim

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

15

Ekzaltim

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

16

Ekzaltim

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

17

Ekzaltim

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Muzeu im

18

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Marubi Street Art

Eni në ndjekje të ëndërrave

19

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Marubi Street Art

20

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

21

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

22

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

23

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Opera Soul

24

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Muzeu im

25

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Marubi Street Art

Eni në ndjekje të ëndërrave

26

Rosemarie Trockel

Deborah Sengl – Ditët e fundit të njerëzimit

Grayson Perry

Marubi Street Art

27

Rosemarie Trockel

Grayson Perry

28

Rosemarie Trockel

Grayson Perry

Dita e Pavarësisë – Independence Day

29

Rosemarie Trockel

Grayson Perry

Zeni Ballazhi – Nata e Bardhë

Dita e Çlirimit – Liberation Day

30

Rosemarie Trockel

Grayson Perry

Zeni Ballazhi – Nata e Bardhë

1

Rosemarie Trockel

Grayson Perry

Zeni Ballazhi – Nata e Bardhë

Romeo dhe Zhulieta

Muzeu im

2

Rosemarie Trockel

Grayson Perry

Zeni Ballazhi – Nata e Bardhë

Romeo dhe Zhulieta

Marubi Street Art

Eni në ndjekje të ëndërrave

Opera Soul

3

Rosemarie Trockel

Grayson Perry

Zeni Ballazhi – Nata e Bardhë

Romeo dhe Zhulieta

Marubi Street Art

+ Export Events