Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for 08/09/2017

Day Navigation

All Day

Rroftë

April 21 - September 23
“Marubi” National Museum of Photography – Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi”, Muzeu Kombëtar i Fotografisë "Marubi"
Shkodër, Albania
Ekspozita Rrofte -calendar.Al

Rroftë Shkodër - në Muzen  Kombëtar të Fotografisë, “Marubi” 21 prill – 23 shtator 2017   Ekspozita “Rroftë”, kuruar nga Blerta Hoçia do të prezantohet në sallën e ekspozimit në Muzen  Kombëtar të Fotografisë, “Marubi”, Shkodër.  Kjo ekspozitë kërkon të nxjerrë në pah një përbërës kaq të rëndësishëm në zhvillimin e historisë së çdo shoqërie, por …

Find out more »

Autostrada Biennale

August 19 - September 23
Prizren, Kosovo
Autostrada Biennale - International Contemporary Art Biennale-calendar.Al

Autostrada Biennale Kosovë - Prizren 19 August till 23 of September 2017 The exhibition opens on 19 August, with performances and events, and will be followed by a three-day conference and workshop from 20 to 22 August. Ekspozita ndërkombëtare do të hapet më 19 Gusht me performancë dhe evente dhe do të vazhdojë me organizimin …

Find out more »

Hardh Fest 2017

September 7 - September 10
Rahovec, Rahovec, Kosovo
Hardh Fest-calendar.Al

Hardh Fest 2017 Kosovë - në Rahovec  7 - 10 shtator Qëllimi i festës së vjeljes së rrushit, është promovimi i rajonit vreshtar të luginës së Rahovecit, Vertarisë , Rakisë, trashëgimisë shpirtërore dhe kulturore si dhe turizmin rural në Kosoveë Gjithashtu, Hardh Fest, për qëllim ka të ruaj traditat dhe zakonet e lidhura me vreshtarin, …

Find out more »
11:00

Muzeu im

September 8 @ 11:00 - 17:00
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 11:00am on Friday, repeating until 29/12/2017

Muzeu Historik Kombëtar – The National Historical Museum, Muzeu Historik Kombëtar
Tirana, Albania
Muzeu im-calendar.Al

Muzeu im Tiranë, në Muzeun Historik Kombëtar çdo të premte në orën 11.00   A keni ndonjë unazë që jua ka lënë pas gjyshi apo gjyshja? Ndonjë vazo të vjetër në shtëpi? Apo çdo objekt tjetër që posedoni dhe vjen nga e shkuara e largët? Muzeu Historik Kombëtar na fton çdo të premte, të marrim …

Find out more »
+ Export Events