Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for 01/09/2017

Day Navigation

All Day

Rroftë

April 21 - September 23
“Marubi” National Museum of Photography – Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi”, Muzeu Kombëtar i Fotografisë "Marubi"
Shkodër, Albania
Ekspozita Rrofte -calendar.Al

Rroftë Shkodër - në Muzen  Kombëtar të Fotografisë, “Marubi” 21 prill – 23 shtator 2017   Ekspozita “Rroftë”, kuruar nga Blerta Hoçia do të prezantohet në sallën e ekspozimit në Muzen  Kombëtar të Fotografisë, “Marubi”, Shkodër.  Kjo ekspozitë kërkon të nxjerrë në pah një përbërës kaq të rëndësishëm në zhvillimin e historisë së çdo shoqërie, por …

Find out more »

Autostrada Biennale

August 19 - September 23
Prizren, Kosovo
Autostrada Biennale - International Contemporary Art Biennale-calendar.Al

Autostrada Biennale Kosovë - Prizren 19 August till 23 of September 2017 The exhibition opens on 19 August, with performances and events, and will be followed by a three-day conference and workshop from 20 to 22 August. Ekspozita ndërkombëtare do të hapet më 19 Gusht me performancë dhe evente dhe do të vazhdojë me organizimin …

Find out more »

The Wrathful Vision 2

September 1 - September 3
Prishtina, Prishtina, Kosovo
The wrathful vision 2 festival-calendar.Al

The Wrathful Vision 2 Prishtinë - Kosovë 1 - 3 shtator / July Hyjnitë e zemëruara janë shifra që janë përtej imagjinatës së një personi të portretizuar shpesh në artet tibetane me shumë limbata dhe me shumë drejtime. Letërsia flet për ta si të shfaqur në dimensione të tjera, por si hyjni paqësore ato janë …

Find out more »
11:00

Muzeu im

September 1 @ 11:00 - 17:00
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 11:00am on Friday, repeating until 29/12/2017

Muzeu Historik Kombëtar – The National Historical Museum, Muzeu Historik Kombëtar
Tirana, Albania
Muzeu im-calendar.Al

Muzeu im Tiranë, në Muzeun Historik Kombëtar çdo të premte në orën 11.00   A keni ndonjë unazë që jua ka lënë pas gjyshi apo gjyshja? Ndonjë vazo të vjetër në shtëpi? Apo çdo objekt tjetër që posedoni dhe vjen nga e shkuara e largët? Muzeu Historik Kombëtar na fton çdo të premte, të marrim …

Find out more »
+ Export Events