Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for 30/08/2017

Day Navigation

All Day

Rroftë

April 21 - September 23
“Marubi” National Museum of Photography – Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi”, Muzeu Kombëtar i Fotografisë "Marubi"
Shkodër, Albania
Ekspozita Rrofte -calendar.Al

Rroftë Shkodër - në Muzen  Kombëtar të Fotografisë, “Marubi” 21 prill – 23 shtator 2017   Ekspozita “Rroftë”, kuruar nga Blerta Hoçia do të prezantohet në sallën e ekspozimit në Muzen  Kombëtar të Fotografisë, “Marubi”, Shkodër.  Kjo ekspozitë kërkon të nxjerrë në pah një përbërës kaq të rëndësishëm në zhvillimin e historisë së çdo shoqërie, por …

Find out more »

Autostrada Biennale

August 19 - September 23
Prizren, Kosovo
Autostrada Biennale - International Contemporary Art Biennale-calendar.Al

Autostrada Biennale Kosovë - Prizren 19 August till 23 of September 2017 The exhibition opens on 19 August, with performances and events, and will be followed by a three-day conference and workshop from 20 to 22 August. Ekspozita ndërkombëtare do të hapet më 19 Gusht me performancë dhe evente dhe do të vazhdojë me organizimin …

Find out more »
+ Export Events