Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for 02/08/2017

Day Navigation

All Day

Rroftë

April 21 - September 23
“Marubi” National Museum of Photography – Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi”, Muzeu Kombëtar i Fotografisë "Marubi"
Shkodër, Albania
Ekspozita Rrofte -calendar.Al

Rroftë Shkodër - në Muzen  Kombëtar të Fotografisë, “Marubi” 21 prill – 23 shtator 2017   Ekspozita “Rroftë”, kuruar nga Blerta Hoçia do të prezantohet në sallën e ekspozimit në Muzen  Kombëtar të Fotografisë, “Marubi”, Shkodër.  Kjo ekspozitë kërkon të nxjerrë në pah një përbërës kaq të rëndësishëm në zhvillimin e historisë së çdo shoqërie, por …

Find out more »

The Legend is back home

July 6 - August 20
Galeria Kalo, Galeria Kalo, Rruga Ibrahim Rugova 1
Tirana, Albania
The legend is back home-calendar.Al

The Legend is back home Venue: GALERIAKALO Vernissage: 6 July 2017 at 19.00 hrs 6 July - 20 August 2017   ROZAFA IS BACK HOME The legend of the citadel of Shkodra – ROZAFA – remains a curious case. The sublime act of self-sacrifice of the young wife, ROZAFA, to the benefit of the city …

Find out more »

Vepra të kthyera

July 21 - August 25
Galeria Kombëtare e Arteve – National Arts Gallery, National Arts Gallery, Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tirana, Albania
Vepra te kthyera-calendar.Al

Vepra të kthyera Tiranë - në Galerinë Kombëtare të Arteve 21 Korrik – 25 Gusht 2017 Gjatë muajve korrik dhe gusht 2017, Galeria Kombëtare sjell për publikun një ekspozitë me vepra dhe autorë shqiptar nga fondi i saj. Janë 45 piktura dhe 9 skulptura të cilat kanë një histori të veçantë. Me qëllim ekspozimin dhe …

Find out more »
+ Export Events