Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for July 2017

Calendar Month Navigation

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
26

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Kotesia e dallimeve te vogla

Bota e Fëmijëve

27

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Kotesia e dallimeve te vogla

Bota e Fëmijëve

Art & The City

28

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Kotesia e dallimeve te vogla

Bota e Fëmijëve

Object-I-fy / dance performance

Muzika e Shpirtit Rus

29

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Kotesia e dallimeve te vogla

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Marubi Street Art

Netët e leximit të dramës shqipe 3

30

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Kotesia e dallimeve te vogla

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Muzeu im

Koncert i Orkestrës Simfonike RTSH

1

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Trofeu Skënderbej – Tamarë Hillclimb 2017

Marubi Street Art

Ngjyrat e Greqisë në Tiranë

Open Mic Night

2

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Trofeu Skënderbej – Tamarë Hillclimb 2017

Ngjyrat e Greqisë në Tiranë

Festivali i Muzikës së vjetër – Vox Baroque

Marubi Street Art

Alkimisti

ELISE LAMMER- CHARLOTTE HERZIG

3

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Ngjyrat e Greqisë në Tiranë

Festivali i Muzikës së vjetër – Vox Baroque

Festivali Ballkanik i Filmit dhe Kulinarisë (B3F)

Let’s Go

4

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Ngjyrat e Greqisë në Tiranë

Festivali i Muzikës së vjetër – Vox Baroque

Festivali Ballkanik i Filmit dhe Kulinarisë (B3F)

The new innovative technology on the environment quality using the moss survey

TIRANË – ATHINË

Plumb’Ç

Më falni që ekzistoj!

5

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Ngjyrat e Greqisë në Tiranë

Festivali i Muzikës së vjetër – Vox Baroque

Festivali Ballkanik i Filmit dhe Kulinarisë (B3F)

Tango Argjentinase

6

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Festivali i Muzikës së vjetër – Vox Baroque

Festivali Ballkanik i Filmit dhe Kulinarisë (B3F)

The Legend is back home

Po tani ku do shkojmë?

7

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Festivali i Muzikës së vjetër – Vox Baroque

Festivali Ballkanik i Filmit dhe Kulinarisë (B3F)

The Legend is back home

Po tani ku do shkojmë?

Ekrani i Artit

International Music Festival Albania

Alpin Fest 2017

Muzeu im

Saint-Saens Piano Concerto no.2 in g minor

8

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Festivali i Muzikës së vjetër – Vox Baroque

Festivali Ballkanik i Filmit dhe Kulinarisë (B3F)

The Legend is back home

Ekrani i Artit

International Music Festival Albania

Alpin Fest 2017

Marubi Street Art

Takime mbi artin dhe feminizmin / Comizi sull’Arte e sul Femminismo

William Kentridge – Anything is Possible

9

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Festivali i Muzikës së vjetër – Vox Baroque

The Legend is back home

Ekrani i Artit

Alpin Fest 2017

Marubi Street Art

10

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Festivali i Muzikës së vjetër – Vox Baroque

The Legend is back home

11

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

Festivali i Muzikës së vjetër – Vox Baroque

The Legend is back home

Different Trains në edicionin e verës

Nessuno mi trovera

12

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

Chamber Fest Durrës – Edicioni XII i Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës së Dhomës

The Legend is back home

Tirana Policentrike

Opera në JEANS

13

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Tirana Policentrike

Marash Electronic Festival

Prishtina International Film Festival

Butrinti 2000

Opera në JEANS

Baleti Monger

14

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Tirana Policentrike

Marash Electronic Festival

Prishtina International Film Festival

Butrinti 2000

Panair Festiv – Udhët drejt historisë

Into the Park Festival 2017

Muzeu im

Opera në JEANS

15

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Tirana Policentrike

Marash Electronic Festival

Prishtina International Film Festival

Butrinti 2000

Panair Festiv – Udhët drejt historisë

Into the Park Festival 2017

Simpoziumi i Arkitekturës

Marubi Street Art

16

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Tirana Policentrike

Marash Electronic Festival

Prishtina International Film Festival

Butrinti 2000

Panair Festiv – Udhët drejt historisë

Simpoziumi i Arkitekturës

Marubi Street Art

17

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Tirana Policentrike

Prishtina International Film Festival

Butrinti 2000

Simpoziumi i Arkitekturës

Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit

18

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Tirana Policentrike

Prishtina International Film Festival

Butrinti 2000

Simpoziumi i Arkitekturës

Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit

Jazz in Albania Festival

Jazz in Albania

19

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Tirana Policentrike

Prishtina International Film Festival

Butrinti 2000

Simpoziumi i Arkitekturës

Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit

Jazz in Albania Festival

Jazz in Albania

Merimanga e Sarajevës

Different Trains

Buto performance by Katsura Kan

Koncert në Sheshin Skënderbej

20

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Tirana Policentrike

Prishtina International Film Festival

Butrinti 2000

Simpoziumi i Arkitekturës

Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit

Jazz in Albania Festival

Jazz in Albania

Festivali MultiKulturor Berat

21

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Simpoziumi i Arkitekturës

Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit

Jazz in Albania Festival

Festivali MultiKulturor Berat

Another Wave

Jazz in Albania

Vepra të kthyera

Muzeu im

22

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Simpoziumi i Arkitekturës

Jazz in Albania Festival

Festivali MultiKulturor Berat

Another Wave

Vepra të kthyera

Marubi Street Art

Jazz in Albania

23

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Jazz in Albania Festival

Another Wave

Vepra të kthyera

Marubi Street Art

GREEN FEST 2017

24

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Jazz in Albania Festival

Vepra të kthyera

GREEN FEST 2017

25

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Jazz in Albania Festival

Vepra të kthyera

GREEN FEST 2017

Jazz in Albania

26

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Jazz in Albania Festival

Vepra të kthyera

GREEN FEST 2017

Jazz in Albania

27

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Vepra të kthyera

GREEN FEST 2017

28

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Vepra të kthyera

GREEN FEST 2017

Muzeu im

29

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Vepra të kthyera

GREEN FEST 2017

Marubi Street Art

30

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Bota e Fëmijëve

The Legend is back home

Vepra të kthyera

GREEN FEST 2017

Marubi Street Art

31

Rroftë

The Legend is back home

Vepra të kthyera

1

Rroftë

The Legend is back home

Vepra të kthyera

2

Rroftë

The Legend is back home

Vepra të kthyera

3

Rroftë

The Legend is back home

Vepra të kthyera

Manipulim

4

Rroftë

The Legend is back home

Vepra të kthyera

Turtle Fest 2017

Muzeu im

5

Rroftë

The Legend is back home

Vepra të kthyera

Turtle Fest 2017

Marubi Street Art

Kelmend: Logu i Bjeshkeve – Day of Logu

6

Rroftë

The Legend is back home

Vepra të kthyera

Turtle Fest 2017

Marubi Street Art

+ Export Events