Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for May 2017

Calendar Month Navigation

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
1

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Prurje

Gjenerata A

Dita e Velës

South Outdoor Festival 2017 – Pilur

Marubi celebrates the originals

Dita e punëtorëve – International Workers’ Day

Ferma e kafshëve

2

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Prurje

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

First Wave – Open Air Festival

Ferma e kafshëve

3

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

First Wave – Open Air Festival

DOUBLE FEATURE # 6

Different Trains Festival 2017

Ferma e kafshëve

4

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

First Wave – Open Air Festival

MEDITERRANEA 18 YOUNG ARTISTS BIENALE

DOUBLE FEATURE # 6

5

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

MEDITERRANEA 18 YOUNG ARTISTS BIENALE

Përtej

Edhe zotat vdesin / Even gods die

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship

Muzeu im

DOUBLE FEATURE # 6

Stina Koncertore e Orkestrës Simfonike RTSH * Janar – Korrik 2017 *

Lulet e dimrit

6

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

MEDITERRANEA 18 YOUNG ARTISTS BIENALE

Përtej

Edhe zotat vdesin / Even gods die

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship

Festa e Luleve

Right to the City

DOUBLE FEATURE # 6

Grand Gala de la Zarzuela

Grand gala de la Zarzuela

7

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

MEDITERRANEA 18 YOUNG ARTISTS BIENALE

Përtej

Edhe zotat vdesin / Even gods die

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship

Different Trains Festival 2017

8

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

MEDITERRANEA 18 YOUNG ARTISTS BIENALE

Përtej

Edhe zotat vdesin / Even gods die

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship

Ferma e kafshëve

9

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

MEDITERRANEA 18 YOUNG ARTISTS BIENALE

Përtej

Edhe zotat vdesin / Even gods die

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship

9th FAI WORLD Paragliding Accuracy Championship Albania 2017

General & PlayBoy

L’Europa Prima dell’Europa. Il Manifesto di Ventotene

Different Trains Festival 2017

Ferma e kafshëve

10

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

Përtej

Edhe zotat vdesin / Even gods die

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship

9th FAI WORLD Paragliding Accuracy Championship Albania 2017

Dita e Pelikanit Kaçurrel në Shqipëri dhe Dita Botërore e Shpendëve Migratorë

3rd edition DocuTIFF 2017

General & PlayBoy

L’Europa Prima dell’Europa. Il Manifesto di Ventotene

DOUBLE FEATURE # 6

Ferma e kafshëve

11

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

Përtej

Edhe zotat vdesin / Even gods die

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship

9th FAI WORLD Paragliding Accuracy Championship Albania 2017

3rd edition DocuTIFF 2017

Aulona Inter Folk Festival

General & PlayBoy

L’Europa Prima dell’Europa. Il Manifesto di Ventotene

DOUBLE FEATURE # 6

Public Presentation_First Findings of Economic Models on Urban Conservation

12

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

Përtej

Edhe zotat vdesin / Even gods die

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship

9th FAI WORLD Paragliding Accuracy Championship Albania 2017

3rd edition DocuTIFF 2017

Aulona Inter Folk Festival

polip – International Literature Festival Prishtina

KONFERENCA 2: SMART START UP TOURISM

General & PlayBoy

3 Musketjerët

13

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

Edhe zotat vdesin / Even gods die

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship

9th FAI WORLD Paragliding Accuracy Championship Albania 2017

3rd edition DocuTIFF 2017

Aulona Inter Folk Festival

polip – International Literature Festival Prishtina

KONFERENCA 2: SMART START UP TOURISM

General & PlayBoy

Vespa dhe miqtë

Aventura e Olafit

14

Për tej të Figurshmes

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

Edhe zotat vdesin / Even gods die

9th FAI World Paragliding Accuracy Championship

3rd edition DocuTIFF 2017

polip – International Literature Festival Prishtina

General & PlayBoy

Së Prapthi

15

Passages

Rroftë

Gjenerata A

Marubi celebrates the originals

Edhe zotat vdesin / Even gods die

3rd edition DocuTIFF 2017

General & PlayBoy

Flauti Magjik

Ferma e kafshëve

16

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Edhe zotat vdesin / Even gods die

3rd edition DocuTIFF 2017

General & PlayBoy

Flauti Magjik

Ferma e kafshëve

17

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Edhe zotat vdesin / Even gods die

3rd edition DocuTIFF 2017

Muzetë dhe historitë tabu * Thesare të argjendarëve vendas

General & PlayBoy

Antropologji e Kanunit

DOUBLE FEATURE # 6

Flauti Magjik

Maji i Tiranës

Ferma e kafshëve

18

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Muzetë dhe historitë tabu * Thesare të argjendarëve vendas

International Albanian Brass Festival

General & PlayBoy

DOUBLE FEATURE # 6

Konkuista e Amerikës – Klubi i Librit

Edmond Tupja rrëfehet

General dhe Playboy

19

Rroftë

Marubi celebrates the originals

International Albanian Brass Festival

Guna me rrëke festë!

Fustanella Festival

Muzeu im

DOUBLE FEATURE # 6

General dhe Playboy

Stina Koncertore e Orkestrës Simfonike RTSH * Janar – Korrik 2017 *

20

Rroftë

Marubi celebrates the originals

International Albanian Brass Festival

Fustanella Festival

REJA FESTIVAL

50 Travel Art Prints by Wall Editions

Right to the City

DOUBLE FEATURE # 6

General dhe Playboy

RockStock

21

Rroftë

Marubi celebrates the originals

International Albanian Brass Festival

Fustanella Festival

REJA FESTIVAL

50 Travel Art Prints by Wall Editions

RockStock

General dhe Playboy

22

Rroftë

Marubi celebrates the originals

International Albanian Brass Festival

REJA FESTIVAL

50 Travel Art Prints by Wall Editions

Romancë në vitin 2025

23

Rroftë

Marubi celebrates the originals

REJA FESTIVAL

50 Travel Art Prints by Wall Editions

Prishtina International Festival ReMusica 2017

Austrians at Heart

Konferenca Kombëtare * 10 vjet institucion – E Drejta e Autori në RSH

Muzeu Kombëtar i Përgjimeve * Shtëpia me Gjethe

Festivali “Flauti Magjik

Romancë në vitin 2025

24

Rroftë

Marubi celebrates the originals

REJA FESTIVAL

50 Travel Art Prints by Wall Editions

Prishtina International Festival ReMusica 2017

Austrians at Heart

Notturno

JORGJI GJIKOPULLI / ATJE … KU KAM QENË, ATJE … KU DUA TË JEM

DOUBLE FEATURE # 6

25

Rroftë

Marubi celebrates the originals

REJA FESTIVAL

50 Travel Art Prints by Wall Editions

Prishtina International Festival ReMusica 2017

Austrians at Heart

Notturno

JORGJI GJIKOPULLI / ATJE … KU KAM QENË, ATJE … KU DUA TË JEM

FEMART

Komedi në Errësirë

DOUBLE FEATURE # 6

26

Rroftë

Marubi celebrates the originals

REJA FESTIVAL

50 Travel Art Prints by Wall Editions

Prishtina International Festival ReMusica 2017

Austrians at Heart

Notturno

JORGJI GJIKOPULLI / ATJE … KU KAM QENË, ATJE … KU DUA TË JEM

FEMART

Përmeti Multikulturor 2017

Natyra Fest – Eja Në Gramsh

Muzeu im

DOUBLE FEATURE # 6

Right to the City

27

Rroftë

Marubi celebrates the originals

REJA FESTIVAL

Prishtina International Festival ReMusica 2017

Austrians at Heart

Notturno

JORGJI GJIKOPULLI / ATJE … KU KAM QENË, ATJE … KU DUA TË JEM

FEMART

Përmeti Multikulturor 2017

Natyra Fest – Eja Në Gramsh

Festa e Thethit

Lihnida

Piter Pan

DOUBLE FEATURE # 6

28

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Prishtina International Festival ReMusica 2017

Austrians at Heart

Notturno

JORGJI GJIKOPULLI / ATJE … KU KAM QENË, ATJE … KU DUA TË JEM

FEMART

Përmeti Multikulturor 2017

Natyra Fest – Eja Në Gramsh

Lihnida

Piter Pan

Eco Fashion Show 2017

29

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Austrians at Heart

Notturno

JORGJI GJIKOPULLI / ATJE … KU KAM QENË, ATJE … KU DUA TË JEM

FEMART

30

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Austrians at Heart

Notturno

JORGJI GJIKOPULLI / ATJE … KU KAM QENË, ATJE … KU DUA TË JEM

FEMART

Udhët drejt historisë

31

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Austrians at Heart

JORGJI GJIKOPULLI / ATJE … KU KAM QENË, ATJE … KU DUA TË JEM

Udhët drejt historisë

Koncert i Orkestrës Simfonike të Radio Televizionit Shqiptar

DOUBLE FEATURE # 6

Lukrecia Borxhia

Shirli Valentina

Light – a Documentary about Gjon Mil

1

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Austrians at Heart

JORGJI GJIKOPULLI / ATJE … KU KAM QENË, ATJE … KU DUA TË JEM

Udhët drejt historisë

Festivali Mbarëkombëtar Folklorik për Fëmijë

Kotesia e dallimeve te vogla

Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Njëqind Fustanet

DOUBLE FEATURE # 6

Shirli Valentina

Lukrecia Borxhia

Komedi në Errësirë

2

Rroftë

Marubi celebrates the originals

Austrians at Heart

JORGJI GJIKOPULLI / ATJE … KU KAM QENË, ATJE … KU DUA TË JEM

Udhët drejt historisë

Festivali Mbarëkombëtar Folklorik për Fëmijë

Kotesia e dallimeve te vogla

Tjetërsim