Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for 31/03/2017

Day Navigation

All Day

Thesare te Fjetura – Sleeping Treasures

01/05/2016 - 30/04/2017
Thesare te Fjetura - Sleeping Treasures

Thesare te Fjetura - Sleeping Treasures Ekspozitë me ikona e objekte të tjerë, publikuar për herë të parë nga QKM Berat,  që u atribohen mjeshtërve ikonografë Onufri, Nikolla, Qiprioti, Çetiri dhe autorëve të tjerë anonimë. Realizuar gjatë shekullit XVI - XIX për kishat e qytetit të Beratit dhe Kalasë.    maj 2016 - prill 2017 …

Find out more »

Kryeveprat e Artit Italian të Viteve 1900

January 16 - April 2
Galeria Kombëtare e Arteve – National Arts Gallery, National Arts Gallery, Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tirana, Albania
kryeveprat-e-artit-italian-te-viteve-1900-calendar.Al_.jpg

Kryeveprat e Artit Italian të Viteve 1900 Tiranë - në Galerinë Kombëtare të Arteve 16 Janar - 02 Prill, 2017 ORARI Çdo ditë nga ora 10 deri në orën 19 (Biletaria mbyll një orë përpara) BILETA E plotë 700 Lek Me zbritje 500 Lek Grupe të rriturish 500 Lek Shkollat 100 Lek (rezervat e nevojshme …

Find out more »

Heroes We Love

March 4 - April 1
Tirana Art Lab, Tirana,
Heroes we love-calendar.Al

Heroes We Love Tiranë - Tirana Art Lab Opening 4 March 2017, 7 p.m 4 March 2017 – 1 April 2017 Wed-Sat 4-8 pm   Ekspozita do të përmbajë 11 postera, që pasqyrojnë aktivitetet kryesore dhe tematikat kresore të ngritura nga 8 partnerët e projektit " Heroes We Love" dhe gjithashtu përfshin video-filmin Partisan Songspiel- A …

Find out more »

Çfarë ke qenë duke bërë kur diktatori vdiq?

March 27 - April 5
Zeta Gallery, Hekla Center, Rruga Abdyl Frashëri 31
Tirana, Albania
Cfare ke qene duke bere kur diktatori vdiq-calendar.Al

Çfarë ke qenë duke bërë kur diktatori vdiq? Ekspozitë Tiranë - në Galerinë Zeta 27 mars- 5 prill, Galeria Zeta ju fton në ekspozitën e artistit Ilir Kaso “Çfarë ke qenë duke bërë kur diktatori vdiq?”. Artisti sjell mesazhe të shumëfishta për raportin e individit me pushtetin sot dhe dje. 27 mars- 5 prill,

Find out more »

Zef Shoshi – Vepra 1956-2014

March 30 - April 30
Galeria e Arteve e Kosovës – The Kosova Art Gallery, Rr. "Agim Ramadani" 60, 10000
Prishtinë, Kosovo
Zef Shoshi-vepra 1956-2014-calendar.Al

Zef Shoshi - Vepra 1956-2014 Ekspozitë Prishtinë - në Galerinë Kombëtare 30 mars - 30 prill Galeria Kombëtare e Arteve, Tiranë dhe Galeria Kombëtare e Kosovës ju ftojnë në ekspozitën vetjake të piktorit shqiptar Zef Shoshi, në kuadër të kalendarit kulturor Shqipëri-Kosovë.  Këto vepra janë pjesë e koleksionit të Galerisë Kombëtare të Arteve, Tiranë dhe …

Find out more »

Karl Korab- Një jetë pranë telajos

March 31 - April 14
Karl Korab-nje jete prane telajos-calendar.Al

Karl Korab- Një jetë pranë telajos Ekspozitë Shkodër - Galeria e Arteve Shkodër 31 mars – 14 prill Galeria e Arteve e Bashkisë së Shkodrës në bashkëpunim me Konsullatën e Nderit Shkodër dhe Ambasadën Austriake, hapin ekspozitën “Karl Korab- Një jetë pranë telajos”.

Find out more »
11:00

Muzeu im

March 31 @ 11:00 - 17:00
|Recurring Event (See all)

An event every week that begins at 11:00am on Friday, repeating until 29/12/2017

Muzeu Historik Kombëtar – The National Historical Museum, Muzeu Historik Kombëtar
Tirana, Albania
Muzeu im-calendar.Al

Muzeu im Tiranë, në Muzeun Historik Kombëtar çdo të premte në orën 11.00   A keni ndonjë unazë që jua ka lënë pas gjyshi apo gjyshja? Ndonjë vazo të vjetër në shtëpi? Apo çdo objekt tjetër që posedoni dhe vjen nga e shkuara e largët? Muzeu Historik Kombëtar na fton çdo të premte, të marrim …

Find out more »
+ Export Events