Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for 29/03/2017

Day Navigation

All Day

Thesare te Fjetura – Sleeping Treasures

01/05/2016 - 30/04/2017
Thesare te Fjetura - Sleeping Treasures

Thesare te Fjetura - Sleeping Treasures Ekspozitë me ikona e objekte të tjerë, publikuar për herë të parë nga QKM Berat,  që u atribohen mjeshtërve ikonografë Onufri, Nikolla, Qiprioti, Çetiri dhe autorëve të tjerë anonimë. Realizuar gjatë shekullit XVI - XIX për kishat e qytetit të Beratit dhe Kalasë.    maj 2016 - prill 2017 …

Find out more »

Kryeveprat e Artit Italian të Viteve 1900

January 16 - April 2
Galeria Kombëtare e Arteve – National Arts Gallery, National Arts Gallery, Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tirana, Albania
kryeveprat-e-artit-italian-te-viteve-1900-calendar.Al_.jpg

Kryeveprat e Artit Italian të Viteve 1900 Tiranë - në Galerinë Kombëtare të Arteve 16 Janar - 02 Prill, 2017 ORARI Çdo ditë nga ora 10 deri në orën 19 (Biletaria mbyll një orë përpara) BILETA E plotë 700 Lek Me zbritje 500 Lek Grupe të rriturish 500 Lek Shkollat 100 Lek (rezervat e nevojshme …

Find out more »

Dy Rrugët e Idromenos

January 26 - March 30
“Marubi” National Museum of Photography – Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi”, Muzeu Kombëtar i Fotografisë "Marubi"
Shkodër, Albania
dy-rruget-e-idromenos-calendar-al

Dy Rrugët e Idromenos Kuruar nga Adrian Paçi Shkodër - në Muzeun Kombëtar të Fotografisë "Marubi" 26.01. - 30.03. 2017   Personazh i çuditshëm, poliedrik dhe njëkohësisht i pashkollë, amator e mjeshtër i shumë fushave, përçues i kodeve të stabilizueme e novator, Kolë Idromeno do të imponohet si figura ma përfaqësuese e artit shqiptar të …

Find out more »

Heroes We Love

March 4 - April 1
Tirana Art Lab, Tirana,
Heroes we love-calendar.Al

Heroes We Love Tiranë - Tirana Art Lab Opening 4 March 2017, 7 p.m 4 March 2017 – 1 April 2017 Wed-Sat 4-8 pm   Ekspozita do të përmbajë 11 postera, që pasqyrojnë aktivitetet kryesore dhe tematikat kresore të ngritura nga 8 partnerët e projektit " Heroes We Love" dhe gjithashtu përfshin video-filmin Partisan Songspiel- A …

Find out more »

Çfarë ke qenë duke bërë kur diktatori vdiq?

March 27 - April 5
Zeta Gallery, Hekla Center, Rruga Abdyl Frashëri 31
Tirana, Albania
Cfare ke qene duke bere kur diktatori vdiq-calendar.Al

Çfarë ke qenë duke bërë kur diktatori vdiq? Ekspozitë Tiranë - në Galerinë Zeta 27 mars- 5 prill, Galeria Zeta ju fton në ekspozitën e artistit Ilir Kaso “Çfarë ke qenë duke bërë kur diktatori vdiq?”. Artisti sjell mesazhe të shumëfishta për raportin e individit me pushtetin sot dhe dje. 27 mars- 5 prill,

Find out more »
+ Export Events