Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for 27/03/2017

Day Navigation

All Day

Thesare te Fjetura – Sleeping Treasures

01/05/2016 - 30/04/2017
Thesare te Fjetura - Sleeping Treasures

Thesare te Fjetura - Sleeping Treasures Ekspozitë me ikona e objekte të tjerë, publikuar për herë të parë nga QKM Berat,  që u atribohen mjeshtërve ikonografë Onufri, Nikolla, Qiprioti, Çetiri dhe autorëve të tjerë anonimë. Realizuar gjatë shekullit XVI - XIX për kishat e qytetit të Beratit dhe Kalasë.    maj 2016 - prill 2017 …

Find out more »

Kryeveprat e Artit Italian të Viteve 1900

January 16 - April 2
Galeria Kombëtare e Arteve – National Arts Gallery, National Arts Gallery, Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tirana, Albania
kryeveprat-e-artit-italian-te-viteve-1900-calendar.Al_.jpg

Kryeveprat e Artit Italian të Viteve 1900 Tiranë - në Galerinë Kombëtare të Arteve 16 Janar - 02 Prill, 2017 ORARI Çdo ditë nga ora 10 deri në orën 19 (Biletaria mbyll një orë përpara) BILETA E plotë 700 Lek Me zbritje 500 Lek Grupe të rriturish 500 Lek Shkollat 100 Lek (rezervat e nevojshme …

Find out more »

Dy Rrugët e Idromenos

January 26 - March 30
“Marubi” National Museum of Photography – Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi”, Muzeu Kombëtar i Fotografisë "Marubi"
Shkodër, Albania
dy-rruget-e-idromenos-calendar-al

Dy Rrugët e Idromenos Kuruar nga Adrian Paçi Shkodër - në Muzeun Kombëtar të Fotografisë "Marubi" 26.01. - 30.03. 2017   Personazh i çuditshëm, poliedrik dhe njëkohësisht i pashkollë, amator e mjeshtër i shumë fushave, përçues i kodeve të stabilizueme e novator, Kolë Idromeno do të imponohet si figura ma përfaqësuese e artit shqiptar të …

Find out more »

Heroes We Love

March 4 - April 1
Tirana Art Lab, Tirana,
Heroes we love-calendar.Al

Heroes We Love Tiranë - Tirana Art Lab Opening 4 March 2017, 7 p.m 4 March 2017 – 1 April 2017 Wed-Sat 4-8 pm   Ekspozita do të përmbajë 11 postera, që pasqyrojnë aktivitetet kryesore dhe tematikat kresore të ngritura nga 8 partnerët e projektit " Heroes We Love" dhe gjithashtu përfshin video-filmin Partisan Songspiel- A …

Find out more »

Exposition L’argent et la culture Canadienne

March 14 - March 27
DitArt Qender Kulture, DitArt Qender Kulture, Rruga Mustafa Lleshi
Tirana, Albania
L-Argent Et La Culture Canadienne-calendar.Al

Exposition L'argent et la culture Canadienne Tiranë, në DITART 14 mars - 27 mars Shqip me poshte---English below--- L'argent est utilisé tous les jours et les symboles de notre culture et de notre histoire sont fiers présenté. De nombreux symboles ont été utilisés depuis le premier dollar canadien en 1858 et, avant cela, la livre …

Find out more »

Festivali Mbarëkombëtar i Zërave Lirikë “Jorgjia Truja ” Edicioni III

March 27
|Recurring Event (See all)

One event on 21/03/2017 at 12:00am

One event on 23/03/2017 at 12:00am

One event on 27/03/2017 at 12:00am

Tirana, Tirana
Tirana, Albania
Festivali Mbarekombetar i Zerave Lirik-calendar.Al

Festivali Mbarëkombëtar i Zërave Lirikë “Jorgjia Truja ” Edicioni III Tiranë - më 20,21,23,27 Mars 2017 Organizuar nga: Universiteti Arteve dhe Liceu Artistik ‘Jordan Misja’ -Dt. 20 Mars / ora 10.00 / Universiteti i Arteve Tiranë, salla e pedagogëve Debutimi i kandidatëve të shkollave të mesme të muzikës para jurisë. -Dt. 21 Mars / ora …

Find out more »

Çfarë ke qenë duke bërë kur diktatori vdiq?

March 27 - April 5
Zeta Gallery, Hekla Center, Rruga Abdyl Frashëri 31
Tirana, Albania
Cfare ke qene duke bere kur diktatori vdiq-calendar.Al

Çfarë ke qenë duke bërë kur diktatori vdiq? Ekspozitë Tiranë - në Galerinë Zeta 27 mars- 5 prill, Galeria Zeta ju fton në ekspozitën e artistit Ilir Kaso “Çfarë ke qenë duke bërë kur diktatori vdiq?”. Artisti sjell mesazhe të shumëfishta për raportin e individit me pushtetin sot dhe dje. 27 mars- 5 prill,

Find out more »
+ Export Events