Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Thesare te Fjetura – Sleeping Treasures

01/05/2016 - 30/04/2017

Thesare te Fjetura - Sleeping Treasures

Thesare te Fjetura – Sleeping Treasures

Ekspozitë me ikona e objekte të tjerë, publikuar për herë të parë nga QKM Berat,  që u atribohen mjeshtërve ikonografë Onufri, Nikolla, Qiprioti, Çetiri dhe autorëve të tjerë anonimë.

Realizuar gjatë shekullit XVI – XIX për kishat e qytetit të Beratit dhe Kalasë. 

 

maj 2016 – prill 2017

Orari

Për periudhën 1 nëntor – 30 prill

çdo ditë 9.00 – 16.00

të dielë 9.00 – 14.00

Të hënën pushim

Për periudhën 1 Maj – 30 tetor

çdo ditë 9.00 – 14.00 & 16.00 – 19.00

të dielën 9.00 – 19.00

An exhibition of icons and other sacred objects,displayed for the first time by the National Center of Museums of Berat in the pavillon “Sleeping Treasures”

For the firt^st time the collection of the Iconographic Museum “Onufri” is suplemented with 20 works of art attributed to the master painters Onuphrios, Nicolas, Cypriotes, Tsetiri and  other anonymous artists, painted during the 16th – 19th centuries for the churches of Berat and Castle.

 

Time Table

Winter Opening hours 1 November – 30 April

Every Day 9.00 – 16.00

Sunday 9.00 – 14.00

Monday Closed

Summer Opening hours 1 May – 30 October

Every Day 9:00 – 14.00 & 16.00 – 19.00

Sunday 9.00 – 19.00

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Details

Start:
01/05/2016
End:
April 30
Event Categories:
, , , ,