Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nora Gomringer / Philipp Scholz: PENG PENG PENG! – Jazz + Poezi

April 24 @ 19:00 - 21:00

Jazz und Poesie-Abend-calendar.Al

Nora Gomringer / Philipp Scholz: PENG PENG PENG! – Jazz + Poezi

Jo vetëm për gjermanofolësit, por edhe për të apasionuarit e gjuhës

Tiranë, në Tulla – Culture Center, Rr. Hiqmet Delvina

24 prill 2017, ora 19.00

Hyrja e lirë!

 

PENG PENG PENG! – Jazz & Poezi
me Nora Gomringer dhe Philipp Scholz

Një mikrofon, një bateri dhe dy artistë të talentuar: Nora Gomringer reciton tekstet e veta si dhe vargje nga letërsia botërore. Bateristi i Jazz-it Philipp Scholz përcakton ritmin, shoqëron udhëtim e lirë të fjalëve të Gomringer, drejton, ndërhyn tek folësja dhe e korigjon atë.
Rezultati është një magji e lashtë, me një pamje të re: Jazz & Recitim.

Një mbrëmje e organizuar në bashkëpunim nga Ambasada Zvicerane dhe Gjermane për gjermano-folësit, nxënësit e gjuhës gjermane, dashamirësit e muzikës dhe gjuhës si dhe gjithë kuriozët.

***

Nicht nur für Deutschsprachige, sondern für Sprachliebhaber

PENG PENG PENG! – Jazz & Poesie
mit Nora Gomringer und Philipp Scholz
24. April 2017, 19 Uhr, Tulla – Culture Center, Hiqmet Delvina Str., Tirana

Eintritt frei!

Ein Mikrofon, ein Schlagzeug und zwei begnadete Künstler: Nora Gomringer rezitiert eigene Texte sowie Zeilen aus der gesamten Weltliteratur. Der Jazz-Drummer Philipp Scholz gibt den Takt an, begleitet Gomringers wilden Wortritt, leitet, stört die Sprecherin und pointiert sie.
Es entsteht alte Magie in neuem Gewand: Jazz & Rezitation.

Ein von Deutscher und Schweizer Botschaft gemeinsam organisierter Abend für Deutsch sprechende, Deutschlernende, Sprachen- und MusikliebhaberInnen und Neugierige.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Details

Date:
April 24
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, , ,

Venue

Tulla – Culture Center
Rruga Hiqmet Delvina
Tirana, Albania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/tullacenter