Loading Events

« All Events

Hardh Fest 2017

September 7 - September 10

Hardh Fest-calendar.Al

Hardh Fest 2017

Kosovë – në Rahovec 

7 – 10 shtator

Qëllimi i festës së vjeljes së rrushit, është promovimi i rajonit vreshtar të luginës së Rahovecit, Vertarisë , Rakisë, trashëgimisë shpirtërore dhe kulturore si dhe turizmin rural në Kosoveë Gjithashtu, Hardh Fest, për qëllim ka të ruaj traditat dhe zakonet e lidhura me vreshtarin, verën dhe enologjinë, promovimi dhe fuqizimi i bashkëpunimit dhe lidhjeve në të gjithë zinxhirin prodhues, si dhe mundësit për promovim të turizmit rural të Komunës së Rahovecit në Kosovë, Rajon dhe mbarë Botën.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Details

Start:
September 7
End:
September 10
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/595031424025264/

Venue

Rahovec
Rahovec, Kosovo + Google Map