Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

General & PlayBoy

April 23

|Recurring Event (See all)

One event on 06/04/2017 at 12:00am

One event on 14/04/2017 at 12:00am

One event on 15/04/2017 at 12:00am

One event on 22/04/2017 at 12:00am

One event on 23/04/2017 at 12:00am

One event on 29/04/2017 at 12:00am

One event on 30/04/2017 at 12:00am

One event on 09/05/2017 at 12:00am

One event on 10/05/2017 at 12:00am

One event on 11/05/2017 at 12:00am

One event on 12/05/2017 at 12:00am

One event on 13/05/2017 at 12:00am

One event on 14/05/2017 at 12:00am

One event on 15/05/2017 at 12:00am

One event on 16/05/2017 at 12:00am

One event on 17/05/2017 at 12:00am

One event on 18/05/2017 at 12:00am

General dhe PlayBoy-calendar.Al

General & PlayBoy

Premierë -një Komedi me regji dhe dramaturgji të Bujar Kapexhiut

Shkodër – në Teatrin “Migjeni”, 5-6 prill
Durrës -në Teatrin “Aleksandër Moisiu”, 14-16 prill
Elbasan – në Teatrin “Skampa”, 22-23 prill
Fier – në Teatrin “Bylis, 29-30 prill
Tiranë – nëTeatrin Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, 9-18 maj

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Details

Date:
April 23
Event Categories:
,