Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festivali i akuarelit

01/05/2016 - 07/05/2016

big_vizart-calendar.Al

Festivali i akuarelit

1-7 maj 2016

IWS Albania organizon një nga udhëtimet më interesante në fushën e artit pamor, në teknikën e akuarelit. Festivali i akuarelit 1-7 maj 2016 me akuarelistët më në zë të momentit, të cilët dolën fitues nga një konkurs me juri shqiptare dhe ndërkombëtare. Pjesëmarrës në edicionin e dytë,  presidenti i IWS Globe z. Atanur Dogan, zëv/ presidenti Amit Kapoor si dhe një nga kuratorët më të shquar të akuarelit z. Zhou Tianya i cili kuron bienalen e akuarelit në Kinë. Organizatorët kanë vendosur të eksplorojnë Shqipërinë me miqtë nga mbarë bota si Ihor Yurchenko Igor Mosiychuk Jansen Chow, Angela Barbi Igli Arapi, Selma Torodova , Krasimir Todorov , Maksym Kisilov , Zymer Mulliqi , Besnik Xhemaili etj. Ky aktivitet mbështetet nga Ministria e Kulturës.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone