Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FEMART

May 25 - May 30

FEMART-calendar.Al
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

FEMART

Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, organizon për herë të 5-të Festivalin FEMART

duke filluar nga data 25-31 Maj 2017 (7 ditë)

Këtë vit do të mbahen mbi 40 aktivitete në Prishtinë dhe në Mitrovicën Veriore
FEMART – Festivali i artisteve dhe aktivisteve çdo vit angazhon mbi qindra artiste dhe aktiviste nga mbarë bota të cilat shfaqin punën e tyre kreative përmes: Shfaqjeve Teatrale, Filmit, Film Dokumentar, Film të Shkurtër, Ekspozitave, Performancave, Koncerteve, Ligjëratave, Punëtorive, Paneleve të Diskutimeve dhe Prezantime të ndryshme në formë të artit.

Festivali është një platformë për fillimin dhe paraqitjen e ideve dhe krijimeve që sjellin përpara konceptet feministe dhe zhvillimet e tyre në Kosovë duke u angazhuar për të drejtat e barabarta të grave si dhe urë lidhëse për ndërtimin e paqes në rajon.

***

English:

Artpolis – Art and Community Center is organizing the 5th edition of FEMART Festival

starting from 25-30 May 2017 (7 days)

This edition will be comprised of over 40 activities in Prishtina and North Mitrovica

 

Every year we engage over hundreds of women artists and activists from around the world who showcase their creative work through: Theater, Film, Documentary Films, Short Films, Exhibition, Performance, Concerts, Lectures, Workshops, Panel Discussions and Presentations on various art forms.

The festival is used as a platform for starting and presenting ideas and creations that bring forward feminist concepts and their development in Kosovo, by being committed to equal rights for women as well as building a bridge for peace in the region.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone