Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ditët Dibrane dhe Matjane në Tiranë

April 8 - April 9

Ditet Dibrane dhe Matjane ne Tirane-calendar.Al

Ditët Dibrane dhe Matjane në Tiranë

Panair

Tiranë – në Sheshin Kreativ “Pazari i Ri”

8 – 9 prill

Traditat dhe trashëgimia kulturore Dibrane janë një pasuri e madhe kombëtare. Për të shijuar këtë traditë, vizitoni panairin “Ditët Dibrane dhe Matjane në Tiranë”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Details

Start:
April 8
End:
April 9
Event Category: